Infosessie "Help, ik heb stress!"

Over de invloed van stress op je lichaam, brein en hormonen

Voor wie?

  • Iedereen die meer wil weten over stress.
  • Iedereen die te veel stress ervaart in zijn/haar leven.
  • Iedereen die een burn-out heeft (gehad).

Wat mag je verwachten?

Marjolein komt wat meer vertellen over de effecten van stress op je brein. Je krijgt al een oefening om even stil te staan bij wat jou nu energie vreet of geeft. Het zal jou wat inzichten geven die je misschien nodig hebt om beter met stress om te kunnen gaan.

Leen legt je uit wat de effecten van stress zijn op je hormonen. Je leert welke hormonen uit balans raken en wat voor klachten dat kan geven. Ze vertelt je ook welke voeding herstellend is in tijdens van stress en hoe je met voeding je stressniveau kan verlagen.

Als ervaringsdeskundigen beantwoorden zij de vragen die je nadien nog zou willen stellen.

Wie zijn wij?

Als Trainer Hormoonfactor weet Leen als geen ander wat de invloed is van stress op je hormonen en hoe je je stressniveau kan verlagen met de juiste voeding.

Zij begeleidt vrouwen naar een gezonde levensstijl met voedingsadvies. Je kan bij haar terecht voor gepersonaliseerd advies (en begeleiding) voor een natuurlijke aanpak van hormonale klachten.

Vanuit haar eigen ervaring en de scholing van Dr. Luc Swinnen, vertelt Coach Marjolein welke effecten stress kan hebben op je lichaam en je brein.

Marjolein heeft 7 jaar ervaring in de HR wereld en na 6 jaar gewerkt te hebben in de luchtvaart, is zij sinds 2017 een gecertificeerd Coach. Haar focus ligt op alles wat met ont-stressen en ont-moeten te maken heeft. Meer over haar vind je op www.coachmarjolein.com.

Praktische info

  • De workshop duurt 1,5 uur.
  • Het aantal plaatsen is beperkt.
  • Deelnameprijs: 30€

Schrijf je nu in!

Wanneer?
Dinsdag, 23 januari 2018
Start om 19u30, einde voorzien rond 21u.
Waar? Wonderwijvenhuis, Driemastenbaan 37, 2160 Wommelgem

Inschrijven

Wanneer?
Donderdag, 1 februari 2018
Start om 19u30, einde voorzien rond 21u.
Waar? Hemelbrug, Mathias Geysenstraat 157, 3582 Koersel

Inschrijven

Wanneer?
Maandag, 26 februari 2018
Start om 19u30, einde voorzien rond 21u.
Waar? Inspirational Yoga, Jonghelinckstraat 8a, 2018 Antwerpen

Inschrijven

Wanneer?
Dinsdag, 27 februari 2018
Start om 19u30, einde voorzien rond 21u.
Waar? Mamma Latte, Kapelsesteenweg 403-405, 2180 Ekeren

Inschrijven

Annuleringsvoorwaarden:
We rekenen op minimum 10 deelnemers om de infosessie te laten doorgaan. Indien dit aantal niet gehaald wordt, krijg je je inschrijvingsgeld integraal terugbetaald. Je kan zelf kosteloos annuleren tot 14 dagen voor de infosessie. Na deze periode is annulatie niet meer mogelijk. Je kan wel altijd je plaats laten innemen door iemand anders. Breng ons dan even op de hoogte via email.

Ook interessant:
Workshop "Minder stress, meer energie"

Ervaar je te veel stress? Voel je je futloos? Heb je moeite om te ontspannen? Wil jij een dag voor jezelf in teken van jezelf? Wil je even er tussenuit en alleen maar dingen doen die goed voor je zijn? Kom dan een dag mee genieten van de rust en ontspanning op een prachtige locatie.

Een volledige dagworkshop rond het thema ontstressen en ontmoeten. Door middel van verschillende inspiratiesessies reiken we jou nuttige tips aan om te ontstressen en jezelf weer rustiger en energieker te voelen.

Meer informatie