Over How about healthy

Leen Pairon

Hoi, mijn naam is Leen Pairon en ik deel via deze blog graag mijn passie voor sport (hardlopen, triatlon en krachttraining), lekkere gezonde voeding en een energieke levensstijl.

Ik was niet altijd zo gepassioneerd door sport en gezonde voeding. Sportief ben ik nooit echt geweest en toen ik na mijn studies ging werken, was er weinig tijd om gezond te kokkerellen en voldoende te slapen. Komt daar nog bij dat ik ondertussen een stevige roker geworden was… Niet meteen een energieke levensstijl dus!

Omdat ik me niet goed in mijn vel voelde, besloot ik mijn gewoontes te veranderen. De eerste stap was natuurlijk stoppen met roken en de andere gezonde gewoontes volgden nadien bijna vanzelf. Ik begon aan een reeks Start to run-sessies ( met Evy Gruyaert uiteraard :-) ) en kreeg de smaak van het lopen te pakken. Sindsdien ben ik nooit meer gestopt met lopen en ik zou het nu geen week meer kunnen missen. En ik maakte alsmaar meer tijd vrij om gezond te koken en begon te lezen over en te experimenteren met gezonde voeding.

Ondertussen kan ik me geen leven zonder sport of lekkere smoothies meer voorstellen. Wat niet wil zeggen dat ik altijd heel fanatiek ben. Je goed voelen bij je levensstijl, betekent ook dat je jezelf niet te veel regels mag opleggen. Als je grotendeels bewust en gezond leeft, kan het heus geen kwaad om af en toe eens te “zondigen”. De zonde smaakt dan eens zo goed… :-)

Vanuit mijn gegroeide interesse voor sport en gezonde voeding, volgde ik de afgelopen jaren een aantal opleidingen. Zo begeleid ik als Trainer Hormoonfactor ook andere mensen naar een gezonde, energieke levensstijl en daar krijg ik dan weer energie van. Het doet me veel plezier als ik zie dat iemand de switch kan maken en zich daardoor veel beter in zijn vel voelt.

Omdat deze gezonde levensstijl mij zoveel plezier gebracht heeft, deel ik mijn ervaringen en tips graag met jullie via deze blog.

Veel leesplezier!

    Mag ik jou inspireren? Gratis recepten in je mailbox!

    Schrijf je hier in voor de How about healthy nieuwsbrief en download gratis het e-book "Genieten met groenten: 10 powerrecepten voor meer energie".
    In dit e-book vind je recepten voor 10 lekkere en eenvoudige gerechten die tarwevrij, suikervrij, zuivelvrij en Hormoonfactorproof zijn.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website

Mag ik jou inspireren?
Gratis recepten en tips in je mailbox!

Schrijf je hier in voor de How about healthy nieuwsbrief en download gratis het e-book "Genieten met groenten: 10 powerrecepten voor meer energie". In dit e-book vind je recepten voor 10 lekkere en eenvoudige gerechten die tarwevrij, suikervrij, zuivelvrij en Hormoonfactorproof zijn.

Voornaam
E-mailadres