Supermarktsafari

speltmuffins met rabarber

Wil je graag gezonder gaan eten, maar weet je niet welke voedingsmiddelen je best koopt in de supermarkt? Verpakkingen zijn vaak misleidend. Met slogans als “vetvrij”, “vrij van toegevoegde suikers” en “bewuste keuze” maken de producenten het heel verwarrend voor jou om nog te weten welke producten nu echt gezond zijn.

In 60 minuten leer je hoe je etiketten moet lezen en waar je op moet letten zodat je de volgende keer zelf bewuste keuzes kunt maken in de supermarkt. Je krijgt ook nog een handleiding mee naar huis, die je als gids kunt gebruiken bij je volgende supermarktbezoek.

Voor 75€ (+ verplaatsingsonkosten) ga ik met je mee op supermarktsafari.

Interesse voor een afspraak? Neem dan contact op via telefoon (+32 498 65 39 58) of stuur een mailtje naar leen@howabouthealthy.be.

    Mag ik jou inspireren? Gratis recepten in je mailbox!

    Schrijf je hier in voor de How about healthy nieuwsbrief en download gratis het e-book "Genieten met groenten: 10 powerrecepten voor meer energie".
    In dit e-book vind je recepten voor 10 lekkere en eenvoudige gerechten die tarwevrij, suikervrij, zuivelvrij en Hormoonfactorproof zijn.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website

Mag ik jou inspireren?
Gratis recepten en tips in je mailbox!

Schrijf je hier in voor de How about healthy nieuwsbrief en download gratis het e-book "Genieten met groenten: 10 powerrecepten voor meer energie". In dit e-book vind je recepten voor 10 lekkere en eenvoudige gerechten die tarwevrij, suikervrij, zuivelvrij en Hormoonfactorproof zijn.

Voornaam
E-mailadres