Terug fit, energiek en goed in je vel met de Hormoonfactor!

Wist je dat je hormonen een belangrijke rol spelen in je energieniveau en je gewicht? En dat je daar met een gezonde levensstijl veel invloed op hebt?

Herken jij het volgende?

 • Ik voel me vaak futloos.
 • Ik heb geen energie meer voor de dingen die ik leuk vind.
 • Ik wil graag wat meer bewegen, maar lijk er niet toe te komen.
 • Ik ben niet tevreden met mijn gewicht.
 • Elke maandag wil ik gezonder gaan leven, maar dinsdag verval ik weer in mijn oude gewoontes.
 • Ik heb al verschillende diëten geprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat.
 • Ik weet veel over gezonde voeding, maar het lukt me niet het toe te passen.
 • Ik heb last van een aantal kwaaltjes.

Ook ik voelde me jaren geleden zoals jij je nu voelt. Ik nam mijn levensstijl stap voor stap onder handen en voelde me opnieuw goed in mijn vel. Als bonus kreeg ik er een fitter en slanker lichaam bovenop.

In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, kwam ik er achter dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is. Met een goede hormonale balans voel je je beter in je vel, heb je minder last van kwaaltjes en bereik je makkelijker jouw natuurlijke gewicht. Ik besloot me verder te verdiepen in gezonde levensstijl en de link met hormonen. Ik heb er jaren over gedaan om uit te zoeken hoe ik mezelf optimaal kon ondersteunen met gezonde voeding. Als Trainer Hormoonfactor is het nu mijn missie om deze kennis met jou te delen en jou op weg te helpen naar een energieke levensstijl en gezond gewicht.

Met de Hormoonfactor aanpak ervaar je meer energie, minder kwaaltjes en bereik je makkelijker je gezonde gewicht. De Hormoonfactor is geen dieet, maar een blijvende verandering van levensstijl.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je opnieuw energie had om de dingen te doen die je graag wil doen?
 • Je gewicht kon verliezen zonder op dieet te gaan of jezelf uit te hongeren?
 • Je weer zonder schuldgevoel kon genieten van eten en leren hoe je jezelf op een gezonde manier kan voeden?
 • Je van je omgeving complimentjes krijgt over hoe goed je er uit ziet?
 • Je verlost bent van allerlei ongemakken (zoals opgeblazen gevoel, energiedips, constipatie, …)?

Een “one size fits all” aanpak bestaat niet. Daarom is het zo belangrijk dat we kijken naar jouw specifieke klachten en wensen en een aanpak op maat opstellen om jouw levensstijl te verbeteren. Zo heb je zelf de controle over jouw gezondheid en gewicht.

Jouw persoonlijk adviesplan omvat concrete adviezen op vlak van voeding, maar ook het stuk beweging en stressbeperking komen aan bod. Deze 3 factoren spelen namelijk een grote rol in het bereiken en behouden van een goede hormoonbalans.

Dit zeggen andere klanten over het Hormoonfactor voedingsadvies:

Ben je onwetend? Op zoek naar een gezonde levensstijl? Dan kan ik je Leen warm aanbevelen. Ze geeft je een duwtje in de rug om gezonde voeding in je dagelijkse eetpatroon te brengen. Door haar lekkere receptjes heb je niet meer het idee “op dieet” te zijn.

Annick B. Klant Hormoonfactor kickstart

Na lang zoeken kreeg ik bij jou eindelijk een duidelijk beeld van wat me nu eigenlijk mankeerde. Dokterstesten brachten geen aarde aan de dijk en stilaan werden alle klachten erger, beetje bij beetje. Dankzij onze gesprekken en je analyse en advies kon ik al snel verbetering zien en verdwenen gewrichtsklachten, slapeloosheid, zuuroprispingen, maagklachten en kreeg ik meer energie en weer zin om dingen te ondernemen. Af en toe val ik nog eens van de wagen maar het wordt steeds gemakkelijker om weer op de kar te springen omdat ik me gewoon veel beter voel.

Annette D.S. Klant Hormoonfactor kickstart

Haar professionele aanpak heeft me goed geholpen. Haar advies en verdere begeleiding zijn fantastisch!

Els V.O. Klant Hormoonfactor kickstart

Kies voor de formule die bij jou past:

Hormoonfactor kickstart

Voor wie een persoonlijk adviesplan voor leefstijlverandering wil om zelf mee aan de slag te gaan.

 • Uitgebreid intakegesprek waarbij klachten en huidige levensstijl besproken worden aan de hand van een vragenlijst (Duur: 1-1,5u)
 • Een persoonlijk adviesplan op maat met adviezen op vlak van voeding, training en stressbeperking waar je zelf mee aan de slag gaat.
 • Na 1 week evaluatie via e-mail.
 • Na 1 maand een vervolgconsult waarbij adviezen worden bijgestuurd (Duur: 30min.)
145 €
Maak een afspraak

Hormoonfactor all-in 3 maanden coaching

Met deze all in formule word je 3 maanden lang persoonlijk begeleid zodat je de adviezen praktisch kan toepassen en een blijvende levensstijlverandering kan doorvoeren.

 • Uitgebreid intakegesprek waarbij klachten en huidige levensstijl besproken worden aan de hand van een vragenlijst (Duur: 1-1,5u)
 • Een persoonlijk adviesplan op maat met adviezen op vlak van voeding, training en stressbeperking + stappenplan om de adviezen stap voor stap te gaan toepassen.
 • Na 1 week evaluatie via e-mail.
 • 3x een vervolgconsult waarbij eetdagboek wordt besproken, adviezen worden bijgestuurd en vragen beantwoord (Duur: 3 x 45min.)
 • 3 maanden lang de mogelijkheid om vragen te stellen via e-mail.
 • Bonus: Inclusief boeken Hormoonfactor of Hormoonbalans voor vrouwen en Hormoonbalansdieet (waarde: 39,00€).
 • Bonus: Inclusief voorbeeld weekmenu met recepten (waarde: 14,95€).
395 €
Maak een afspraak

Heb je eerst nog vragen of wil je meer informatie? Stuur een mailtje of neem telefonisch contact op.

Begeleiding mogelijk in Kapellen (bij Antwerpen) of via Skype.

Hier vind je een overzicht van alle veelgestelde vragen over de Hormoonfactor begeleiding.