Voedingsadvies (volgens de Hormoonfactor)

Leen Pairon voedingsadvies

Als je hormonen in evenwicht zijn voel je je gezond en energiek. Een onevenwicht kan zorgen voor allerlei gezondheidsklachten en problemen met je stofwisseling.

Met de principes van de Hormoonfactor brengen we jouw hormonen in balans zodat je je ideale gewicht bereikt en je weer energiek gaat voelen. Veel mensen merken zelfs dat allerlei hardnekkige gezondheidsklachten gaan verdwijnen. De Hormoonfactor is geen dieet, maar een blijvende verandering van levensstijl met aandacht voor de 3 pijlers voeding, beweging en stressmanagement. Omdat je de principes van de Hormoonfactor eenvoudig in je dagelijkse leven kan toepassen is deze aanpak makkelijk vol te houden.

Lees hier meer over de principes van de Hormoonfactor.

Je kan kiezen voor de aanpak die bij jou past:

Begeleiding is mogelijk in mijn praktijk te Kapellen (Antwerpen) of via Skype.

Interesse voor een afspraak? Neem dan contact op via telefoon (+32 498 65 39 58) of stuur een mailtje naar leen@howabouthealthy.be.

Heb je nog vragen over het voedingsadvies volgens de Hormoonfactor? Bekijk dan hier een overzicht van alle veelgestelde vragen over de begeleiding.

    Mag ik jou inspireren? Gratis recepten in je mailbox!

    Schrijf je hier in voor de How about healthy nieuwsbrief en download gratis het e-book "Genieten met groenten: 10 powerrecepten voor meer energie".
    In dit e-book vind je recepten voor 10 lekkere en eenvoudige gerechten die tarwevrij, suikervrij, zuivelvrij en Hormoonfactorproof zijn.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website

Mag ik jou inspireren?
Gratis recepten en tips in je mailbox!

Schrijf je hier in voor de How about healthy nieuwsbrief en download gratis het e-book "Genieten met groenten: 10 powerrecepten voor meer energie". In dit e-book vind je recepten voor 10 lekkere en eenvoudige gerechten die tarwevrij, suikervrij, zuivelvrij en Hormoonfactorproof zijn.

Voornaam
E-mailadres