Voor bedrijven

voedingsadvies voor bedrijven

Workshops en presentaties

Een gezonde werknemer voelt zich beter in zijn vel en presteert ook beter op het werk. How about healthy zet mensen op weg naar een gezonde levensstijl met aandacht voor pure, onbewerkte voeding, de juiste training en stressmanagement volgens de principes van de Hormoonfactor.

Je kan mij inhuren voor workshops en presentaties rond gezonde voeding en levensstijl. Indien gewenst werken we samen een workshop op maat uit. Contacteer mij voor de mogelijkheden.

Schrijven in opdracht

Ik hou van schrijven en in het bijzonder als het gaat over mijn passies gezonde voeding en sport. Graag zet ik mijn kennis en creativiteit voor jou aan het werk en schrijf ik content op maat rond één van deze onderwerpen. Contacteer mij voor de mogelijkheden.

Ook als je nog andere mogelijkheden voor samenwerking ziet, mag je me daarover steeds contacteren.

 

    Mag ik jou inspireren? Gratis recepten in je mailbox!

    Schrijf je hier in voor de How about healthy nieuwsbrief en download gratis het e-book "Genieten met groenten: 10 powerrecepten voor meer energie".
    In dit e-book vind je recepten voor 10 lekkere en eenvoudige gerechten die tarwevrij, suikervrij, zuivelvrij en Hormoonfactorproof zijn.

Leave a comment

name*

email* (not published)

website

Mag ik jou inspireren?
Gratis recepten en tips in je mailbox!

Schrijf je hier in voor de How about healthy nieuwsbrief en download gratis het e-book "Genieten met groenten: 10 powerrecepten voor meer energie". In dit e-book vind je recepten voor 10 lekkere en eenvoudige gerechten die tarwevrij, suikervrij, zuivelvrij en Hormoonfactorproof zijn.

Voornaam
E-mailadres