Workshop De-stress & Recharge

Ervaar je te veel stress? Voel je je futloos? Heb je moeite om te ontspannen? Wil jij een dag voor jezelf in teken van jezelf? Wil je even er tussenuit en alleen maar dingen doen die goed voor je zijn? Kom dan op zondag 19 november mee genieten van de rust en ontspanning op een prachtige locatie.

Door How about healthy, Coach Marjolein en Inspirational Yoga Antwerpen

Door middel van verschillende inspiratiesessies reiken we jou nuttige tips aan om te ontstressen en jezelf weer rustiger en energieker te voelen.

Na de introductiesessie splitsen we in kleine groepen en zullen we werken met een doorschuifsysteem voor de inspiratiesessies. Op die manier is er ruimte en aandacht voor iedereen.

Leen legt uit wat gezonde voeding voor jou kan betekenen in tijden van stress aan de hand van een kookdemonstratie. We gaan in de keuken aan de slag met herstellende ingrediënten en maken er lekkere en gezonde anti-stressgerechten mee.

Marjolein geeft je tips & tricks om je energieker en rustiger te voelen. Ze leert je hoe je met kleine aanpassingen in je levensstijl je stressniveau kan verlagen. Inclusief korte meditatie- en ademhalingsoefeningen die je even doen stilstaan.

We sluiten af met een les Restoratieve Yoga van Eve. Restoratieve Yoga is een vorm van yoga waar men fysieke, mentale en emotionele ontspanning voor ogen heeft met behulp van props. Deze vorm van yoga is een uitstekende preventie/remedie voor burn-outs of om te recupereren van ziekte of medische behandelingen. Geen intensieve training. Je hebt absoluut geen ervaring nodig!

We voorzien een gezonde vegetarische lunch, waar je zowel binnen of buiten van kan genieten.

Voor wie?

 • Vrouwen die herstellend zijn van een burn-out of die al eens een burn-out doorgemaakt hebben en tips zoeken om niet te hervallen.
 • Mama’s die er altijd zijn voor hun gezin en willen leren hoe ze hun batterijen weer kunnen opladen.
 • Vrouwen die het gevoel hebben slechts één (of enkele) stap(pen) verwijderd te zijn van een burn-out en dit willen voorkomen.
 • Hoogsensitieve vrouwen die willen leren hoe ze hun behoefte aan rust en ademruimte invulling kunnen geven.
 • Vrouwen in of na de overgang die overgangsklachten willen verminderen door stress te verlagen.
 • Voor alle vrouwen die te veel stress ervaren...

Ont-stressen en ont-moeten op een prachtige locatie midden in de natuur

Wat mag je verwachten?

 • 3 gepassioneerde experten delen praktische tips en tricks uit eigen ervaring.
 • De kookdemo en groepssessie gaan door in kleine groepjes zodat er ruimte is voor een individuele aanpak.
 • Een prachtige locatie en omgeving om even helemaal tot rust te komen.
 • Een lekkere vegetarische lunch, gezonde tussendoortjes en de hele dag door water en thee.
 • Een groep van gelijkgestemde dames om te ontmoeten en ervaringen mee uit te wisselen.
 • Recepten van de gerechten die we maken tijdens de kookdemonstratie.
 • Een mooie goodiebag met allerlei kadootjes in het kader van ontstressen en genieten.

Wie zijn wij?

Leen Pairon is Trainer Hormoonfactor. Zij begeleidt dames bij het verbeteren van hun levensstijl voor een optimale hormoonbalans. Ze is een echte expert in de link tussen stress, vermoeidheid en hormonen. Je kan haar tips en recepten ook volgen op haar website www.howabouthealthy.be.

Coach Marjolein is ervaringsdeskundige als burn-out coach. Zij reikt manieren aan om je leven wat minder stressvol te maken. Het is interessant om te leren wat stress met je lichaam en je geest doet. Maar ook coacht zij jou om gewoon terug te leren ontspannen en vooral te "ont-moeten" . Dit kan in groep, maar ook via 1 op 1 coaching. Kijk even naar www.coachmarjolein.com.

Eve Mintiens is founder en yogalerares bij Inspirational Yoga. Een nieuwe yogastudio gelegen in een mooie loft op het Antwerpse Zuid. Eve geeft vooral Hatha yogalessen geïnspireerd door de Iyengar methode, waaronder Restoratieve Yoga. Voor meer info kan je terecht op www.inspirationalyoga.be.

Wat deelnemers zeggen over de workshop

Gun jezelf een dagje om aan jezelf te denken, te genieten van elke sessie en tips mee te nemen voor thuis. Een fijne locatie voor een leuke workshop gegeven door 3 fijne vrouwen!

Joyce Neuhard

In 1 dag krijg je inzicht in wat stress met je lijf en geest doet en krijg je hele nuttige tips om je stress aan te pakken. Dit alles op een hele warme, professionele en luchtige manier!

Laura Moeneclaey

Een workshop rond food, mind & body. Een vernieuwende maar helende combinatie. Genieten van begin tot einde.

Veerle Schoofs

Praktische info

Wanneer?
Zondag 19 november 2017
Start om 10u, einde voorzien om 16u

Waar?
De Stal in Ranst

Prijs?
Normale prijs: 145€
Tot 29/10 nog een vroegboekkorting van 26€. Je betaalt 119€ met kortingscode "vroegboekactie".

De workshop gaat door vanaf 10 deelnemers. Indien dit aantal niet gehaald wordt, krijg je het inschrijvingsgeld integraal terugbetaald.

Inschrijven

Annuleringsvoorwaarden:
Je kan kosteloos annuleren tot 3/11 Na deze periode is annulatie niet meer mogelijk. Je kan wel altijd je plaats door iemand anders laten innemen. Breng ons dan even op de hoogte via e-mail.