Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten met Leen Pairon of How about healthy, uitgezonderd bij schriftelijk en uitdrukkelijk akkoord om van deze voorwaarden af te wijken.

Mijn gegevens zijn: Leen Pairon – Sevenhanslei 77 – 2950 Kapellen – België – Ondernemingsnummer: 0890478608 – BTW BE0890478608.

1. Vergoeding

1.1. Prijzen voor consulten worden weergegeven op de website en kunnen ten allen tijde aangepast worden zonder voorafgaande verwittiging. De prijs die geldig was op het moment van het maken van een afspraak voor een consult of coaching, is de prijs die aangerekend zal worden.
1.2. Prijzen voor workshops/infosessies worden weergegeven op de website en kunnen ten allen tijde aangepast worden zonder voorafgaande verwittiging. De prijs die geldig was op het moment van inschrijving voor een workshop/infosessie, is de prijs die aangerekend zal worden.
1.3. Prijzen voor e-books worden weergegeven op de website en kunnen ten allen tijde aangepast worden zonder voorafgaande verwittiging.

2. Betaling

2.1. Afspraken voor consulten of coaching worden via overschrijving betaald. Voor het Hormoonfactor all-in 3 maanden coaching traject wordt het volledige bedrag betaald voor het intakegesprek.
2.2. Betaling voor workshops en infosessies gebeurt vooraf via de online betaallink van Paypro. Je inschrijving is enkel geldig na betaling.
2.3. Betaling voor e-books gebeurt met een online betaallink van Paypro. Na bevestiging van de betaling kom je meteen op de pagina terecht waar je het e-book kan downloaden.

3. Annulering

3.1. Elke annulering of verplaatsing van een afspraak voor consult of coaching dient minimum 48u van tevoren telefonisch of via e-mail te gebeuren. Bij niet tijdige annulering wordt een onkostenvergoeding van 50€ in rekening gebracht.
3.2. Voor workshops en infosessies kan je kosteloos annuleren tot 14 dagen voor de workshop of infosessie. Na deze periode is annulatie niet meer mogelijk. Je kan wel altijd je plaats laten innemen door iemand anders. Breng ons dan even op de hoogte via email.
3.3. Workshop en infosessies kunnen geannuleerd worden indien er te weinig deelnemers zijn. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan terugbetaald.
3.4. Voor e-books is geen terugbetaling mogelijk aangezien je meteen toegang krijgt tot het product en een kopie kan bewaren.

4. Geschillenregeling

4.1. In geval van betwisting en gebeurlijke geschillen zijn alleen de rechtbanken van het arrondissement Antwerpen bevoegd en is enkel het Belgisch recht van toepassing.