Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten met Leen Pairon of How about healthy, uitgezonderd bij schriftelijk en uitdrukkelijk akkoord om van deze voorwaarden af te wijken.

Mijn gegevens zijn: Leen Pairon – Sevenhanslei 77 – 2950 Kapellen – België – Ondernemingsnummer: 0890478608 – BTW BE0890478608.

1. Vergoeding

1.1. Prijzen voor online programma’s (zoals het Schildklier Boostplan en de Hormonen Revolutie) worden weergegeven op de website en kunnen ten allen tijde aangepast worden zonder voorafgaande verwittiging. De prijs die geldig was op het moment van inschrijving voor een online programma, is de prijs die aangerekend zal worden.
1.2. Prijzen voor workshops en infosessies worden weergegeven op de website en kunnen ten allen tijde aangepast worden zonder voorafgaande verwittiging. De prijs die geldig was op het moment van inschrijving voor een workshop of infosessie, is de prijs die aangerekend zal worden.
1.3. Prijzen voor e-books worden weergegeven op de website en kunnen ten allen tijde aangepast worden zonder voorafgaande verwittiging.

2. Betaling

2.1. Betaling voor de online programma’s het Schildklier Boostplan en de Hormonen Revolutie gebeurt via de online betaallink van Paypro. Je inschrijving is enkel geldig na betaling. Je kan ervoor kiezen om meteen het volledige bedrag te betalen of te betalen in termijnen. Indien je kiest voor betaling in termijnen, wordt de eerste termijn onmiddellijk afgeschreven en de volgende termijnen telkens na 4 weken.
2.2. Betaling voor workshops en infosessies gebeurt vooraf via de online betaallink van Paypro. Je inschrijving is enkel geldig na betaling.
2.3. Betaling voor e-books gebeurt met een online betaallink van Paypro. Na bevestiging van de betaling kom je meteen op de pagina terecht waar je het e-book kan downloaden.

3. Annulering

3.1. Voor deelname aan de online programma’s het Schildklier Boostplan en de Hormonen Revolutie is er geen terugbetaling mogelijk aangezien je meteen toegang krijgt tot het programma en de inhoud van het programma kan bewaren.
3.2. De data van de live Q&A sessies voor het Schildklier Boostplan en de Hormonen Revolutie zijn onder voorbehoud. In het geval van ziekte of onverwachte omstandigheden, behoud ik me het recht voor om een Q&A sessie te annuleren. Eventuele vertraging in de oplevering van de diensten geeft de klant geen recht op schadevergoeding, prijsvermindering of ontbinding van de overeenkomst.
3.3. Voor workshops en infosessies kan je kosteloos annuleren tot 14 dagen voor de workshop of infosessie. Na deze periode is annulatie niet meer mogelijk. Je kan wel altijd je plaats laten innemen door iemand anders. Breng ons dan even op de hoogte via email.
3.4. Workshop en infosessies kunnen geannuleerd worden indien er te weinig deelnemers zijn. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan terugbetaald.
3.5. Voor e-books is geen terugbetaling mogelijk aangezien je meteen toegang krijgt tot het product en een kopie kan bewaren.

4. Aansprakelijkheid

4.1. De informatie die verstrekt wordt via online programma’s, workshops en e-books vervangt geen medisch advies. Ik zet me naar beste vermogen in om te waken over de correctheid en volledigheid van de informatie. Er kunnen echter geen resultaatsgaranties verbonden worden aan de deelname aan een online programma of workshop of de aankoop van een e-book.

5. Eigendomsrecht

5.1. De inhoud van de online programma’s, workshops en e-books met name teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal en logo’s zijn beschermd door auteursrecht en intellectueel eigendomsrecht. Deze mogen niet met anderen worden gedeeld zonder voorafgaandelijke toestemming.

6. Geschillenregeling

6.1. In geval van betwisting en gebeurlijke geschillen zijn alleen de rechtbanken van het arrondissement Antwerpen bevoegd en is enkel het Belgisch recht van toepassing.