Combipakket stress- en voedingscoaching

Ervaar jij te veel stress? Ben je altijd moe en heb je geen energie meer voor de dingen die je leuk vindt? Wil jij je vitaliteit verhogen en komaf maken met energiedips? Wil jij ook terug ontdekken wat jou energie geeft en tips krijgen hoe je dit in je dagelijkse leven kan toevoegen?

Verlaag je stressniveau en verdubbel je energie door je voeding en mindset aan te pakken. Klachten die voornamelijk voortkomen uit mentale stress kan je niet aanpakken door enkel je voeding aan te passen. En omgekeerd geldt het ook: als je voeding eet die je energie kost in plaats van te geven, zal je dat niet kunnen oplossen met stresscoaching. Wij, Marjolein (stress en burn-out coach) en Leen (voedingsdeskundige en Trainer Hormoonfactor), bundelen onze krachten omdat wij erin geloven dat een gecombineerde aanpak de beste resultaten oplevert.

Er bestaat geen eenduidige formule die werkt voor iedereen. Daarom gaan wij individueel met jou aan de slag en krijg je gepersonaliseerd advies, afgestemd op jouw situatie.

Voor wie?

  • Vrouwen die een burn-out hebben (gehad).
  • Vrouwen die vermoeid zijn/te weinig energie hebben.
  • Vrouwen die te veel stress ervaren

Wat mag je verwachten?

  • Intake door Marjolein en Leen waarbij we jouw vragen en wensen in kaart brengen. (45min.)
  • Sessie bij Coach Marjolein waarin je handige tips omtrent ademhaling, stressbeperking, aanvaarding,.. krijgt om thuis mee aan de slag te gaan. De tips worden afgestemd op jouw behoefte die we in de intake hebben besproken. (45 min.)
  • Consult bij Leen waarbij je aan de hand van je voedingsdagboek concrete tips krijgt om meer energie uit je voeding te halen, inclusief recepten. (45 min.)

Wie zijn wij?

Als Trainer Hormoonfactor weet Leen als geen ander wat de invloed is van stress op je hormonen en hoe je je stressniveau kan verlagen met de juiste voeding.

Zij begeleidt vrouwen naar een gezonde levensstijl met voedingsadvies. Je kan bij haar terecht voor gepersonaliseerd advies (en begeleiding) voor een natuurlijke aanpak van hormonale klachten.

Vanuit haar eigen ervaring en de scholing van Dr. Luc Swinnen, vertelt Coach Marjolein welke effecten stress kan hebben op je lichaam en je brein.

Marjolein heeft 7 jaar ervaring in de HR wereld en na 6 jaar gewerkt te hebben in de luchtvaart, is zij sinds 2017 een gecertificeerd Coach. Haar focus ligt op alles wat met ont-stressen en ont-moeten te maken heeft. Meer over haar vind je op www.coachmarjolein.com.

Praktische info

  • De afspraken gaan door in groepspraktijk Medihuis in Schoten.
  • Heb je na dit traject nog behoefte aan meer begeleiding? Dan zijn losse vervolgconsulten mogelijk, zowel bij Marjolein als Leen.
  • Investering voor het combipakket: 195€

Neem contact op via e-mail of telefonisch (+32 498 65 39 58) om een afspraak te maken.