E-book Gezond ontbijt

Eenvoudige en gezonde recepten voor een lekker ontbijt

Herken je dit?

Gebrek aan inspiratie voor je ontbijt waardoor je elke dag hetzelfde eet?

Kan je 's ochtends wel wat extra energie gebruiken?

Merk je dat je snel weer honger hebt en in de loop van de voormiddag al snakt naar een tussendoortje?

Dankzij de tips en recepten in dit e-book zet je 's ochtends een lekker en gezond ontbijt op tafel dat je de hele voormiddag energie geeft.

Wat mag je verwachten?

Een digitaal receptenboek met tips en inspiratie voor een gezond ontbijt dat je de hele voormiddag energie geeft.
Het zijn allemaal eenvoudige recepten die je makkelijk vooraf kan voorbereiden.
Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.

 • Tips & tricks voor een gezond ontbijt
 • 14 ontbijtrecepten
 • Zowel doordeweekse ontbijtjes als enkele verwenontbijtjes voor het weekend

Een digitaal receptenboek (20 pgs) met tips & tricks voor een gezond ontbijt dat je de hele voormiddag energie geeft inclusief 14 ontbijtrecepten (allemaal gluten-, zuivel- en suikervrij).

Nu voor 12,45€
Ja, dit wil ik

 

Door aankoop van het e-book "Gezond ontbijt" ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en de verwerking van mijn gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Wie is Leen?

Als Trainer Hormoonfactor begeleid ik vrouwen naar een gezonde levensstijl voor een optimale hormoonbalans. Ik besloot zelf jaren geleden mijn levensstijl om te gooien en kwam erachter dat mijn schildklier niet optimaal werkte (hypothyreoïdie). In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, ontdekte ik dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is.

Ik besloot me verder te verdiepen in gezonde levensstijl en de link met hormonen. Als Trainer Hormoonfactor is het nu mijn missie om deze kennis met jou te delen en jou op weg te helpen naar een energieke levensstijl en gezond gewicht.

Ik merkte dat veel vrouwen het lastig vinden om gezonde voeding te bereiden en te kopen. Zelf houd ik ervan om te experimenteren in de keuken en met gezonde ingrediënten lekkere maaltijden op tafel te zetten. Mijn tips & tricks voor gezonde maaltijden deel ik graag met jou.

Dit zeggen anderen over de recepten

Interessante info, nuttige tips en lekkere recepten.

Anne Bellemans

Een digitaal receptenboek (20 pgs) met tips & tricks voor een gezond ontbijt dat je de hele voormiddag energie geeft inclusief 14 ontbijtrecepten (allemaal gluten-, zuivel- en suikervrij).

Nu voor 12,45€
Ja, dit wil ik

 

Door aankoop van het e-book "Gezond ontbijt" ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en de verwerking van mijn gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Veelgestelde vragen

 • q-iconZijn de recepten vrij van allergenen?

  Alle recepten zijn gluten-, lactose- en suikervrij.

 • q-iconWat als ik niet goed kan koken?

  Het zijn stuk voor stuk eenvoudige recepten die voor iedereen haalbaar zijn.

 • q-iconHoe kan ik het e-book "Gezond ontbijt" aankopen?

  Je klikt op de button “kopen” en komt op een pagina voor online betaling (met bancontact of paypal). Na je betaling word je meteen doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kan downloaden. Bewaar het op je computer zodat je er altijd toegang tot hebt.