E-book Gezonde lunch to go

Eenvoudige en gezonde recepten voor een lunch to go
Editie herfst en winter

Herken je dit?

Zit je zonder inspiratie voor je lunch? Neem je altijd dezelfde saaie salade mee naar het werk?
Of ga je -bij gebrek aan alternatief- snel een broodje of maaltijd afhalen?

Dankzij de tips en recepten in dit e-book slaag je erin een gezonde lunch voor te bereiden die je makkelijk kan meenemen.

Bij de lunchrecepten maken we gebruik van herfst- en winteringrediënten zodat de gerechten optimaal afgestemd zijn op het seizoen.

Wat mag je verwachten?

Een digitaal receptenboek met tips en inspiratie voor een gezonde lunch to go voor herfst en winter.
Het zijn allemaal eenvoudige recepten die je makkelijk vooraf kan voorbereiden om mee te nemen als je uit werken gaat.
Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.

 • Tips & tricks om een gezonde lunch voor te bereiden
 • 7 lunchrecepten
 • 7 recepten voor dressings
 • 3 recepten voor gezond beleg

Een digitaal receptenboek (21 pgs) met tips & tricks om een gezonde lunch voor te bereiden die je mee kan nemen naar je werk inclusief recepten (7 lunchrecepten, 7 recepten voor dressings en 3 recepten voor gezond beleg voor brood of crackers).

Nu voor 12,45€
Ja, dit wil ik

 

Door aankoop van het e-book "Gezonde lunch to go" ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en de verwerking van mijn gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Wie is Leen?

Als Trainer Hormoonfactor begeleid ik vrouwen naar een gezonde levensstijl voor een optimale hormoonbalans. Ik besloot zelf jaren geleden mijn levensstijl om te gooien en kwam erachter dat mijn schildklier niet optimaal werkte (hypothyreoïdie). In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, ontdekte ik dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is.

Ik besloot me verder te verdiepen in gezonde levensstijl en de link met hormonen. Als Trainer Hormoonfactor is het nu mijn missie om deze kennis met jou te delen en jou op weg te helpen naar een energieke levensstijl en gezond gewicht.

Ik merkte dat veel vrouwen het lastig vinden om gezonde voeding te bereiden en te kopen. Zelf houd ik ervan om te experimenteren in de keuken en met gezonde ingrediënten lekkere maaltijden op tafel te zetten. Mijn tips & tricks voor gezonde maaltijden deel ik graag met jou.

Dit zeggen anderen over de recepten

De recepten zijn heel origineel en toegankelijk.

Anouck Vandewalle

Met deze tips en recepten kan je op een makkelijke gezonde & lekkere lunches on the go maken. Allemaal met “gewone” ingrediënten en in no time. Ideaal om te starten met een gezonde levensstijl!

Carole Vincke

De receptjes van Gezonde lunch to go zijn echt super! De maaltijdsalades in a jar zijn super handig en ze blijven inderdaad kraakvers!

Dorrit Van Camp

Een digitaal receptenboek (21 pgs) met tips & tricks om een gezonde lunch voor te bereiden die je mee kan nemen naar je werk inclusief recepten (7 lunchrecepten, 7 recepten voor dressings en 3 recepten voor gezond beleg voor brood of crackers).

Nu voor 12,45€
Ja, dit wil ik

 

Door aankoop van het e-book "Gezonde lunch to go" ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en de verwerking van mijn gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Veelgestelde vragen

 • q-iconZijn de recepten vrij van allergenen?

  Alle recepten zijn gluten-, lactose- en suikervrij.

 • q-iconZijn de recepten geschikt voor vegetariërs?

  De meeste recepten zijn vegetarisch. Er zijn 2 niet-vegetarische recepten bij, maar daar kan je heel eenvoudig een vegetarische variant van maken door de eiwitbron te vervangen door een plantaardige eiwitbron.

 • q-iconWat als ik niet goed kan koken?

  Het zijn stuk voor stuk eenvoudige recepten die voor iedereen haalbaar zijn.

 • q-iconHoe kan ik het e-book "Gezonde lunch to go" aankopen?

  Je klikt op de button “kopen” en komt op een pagina voor online betaling (met bancontact of paypal). Na je betaling word je meteen doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kan downloaden. Bewaar het op je computer zodat je er altijd toegang tot hebt.