E-books

E-book
Gezond en energierijk ontbijt
(12,45€)

Een digitaal receptenboek met tips en inspiratie voor een gezond ontbijt dat je energie geeft tot aan de lunch. Stuk voor stuk eenvoudige recepten die je makkelijk (deels) vooraf kan voorbereiden. Alle recepten zijn gluten-, lactose- en suikervrij en goed voor je hormoonbalans.

Bestel nu

E-book
Gezonde lunch
to go
(12,45€)

Dankzij de tips en recepten in dit e-book slaag je erin een gezonde lunch voor te bereiden die je makkelijk kan meenemen. Het zijn allemaal eenvoudige recepten. Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij en goed voor je hormoonbalans.

Bestel nu

E-book
Schildklier stappenplan
(17,95€)

Een volledig stappenplan met tips voor voeding, training en stressreductie voor een optimale schildklierwerking. Inclusief recepten en opdrachten om mee aan de slag te gaan!

Met het Schildklier stappenplan heb jij alle tools in handen om je leefstijl aan te pakken en je weer fit, energiek en slank te voelen.

Bestel nu

Over How about healthy

Hoi, mijn naam is Leen Pairon en als Trainer Hormoonfactor inspireer en begeleid ik dames naar een gezonde, energieke levensstijl. Ik ben mama van een dochter van 5 jaar, echtgenote, ondernemer, een actieve dame en heb een passie voor gezonde voeding.

Ik was niet altijd zo gepassioneerd door sport en gezonde voeding. Omdat ik me niet goed in mijn vel voelde, besloot ik mijn gewoontes te veranderen. In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, kwam ik er achter dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is.

Lees meer...

Gratis e-book

Gratis recepten en tips in je mailbox. Schrijf je hier in: