Gezond afslanken met LipoLip®

Wil jij op een gezonde en doeltreffende manier afvallen? Een eerste stap zetten naar een nieuwe gezonde leefstijl? Dan is het LipoLip®-programma iets voor jou!

Herken jij het volgende?

 • Ik heb al vanalles geprobeerd, maar het lukt me niet om af te vallen.
 • Ik ben een "eeuwige diëter". Als het me lukt om af te vallen, slaag ik er niet in de kilo's eraf te houden.
 • Mijn kast hangt vol kledij waar ik niet meer in pas.
 • Ik heb moeite met een manier van eten te vinden die bij mij en mijn streefgewicht past.
 • Ik ben vermoeid en voel me niet vitaal.

Met het LipoLip®-programma kan je gezond en doeltreffend afslanken. Het spoort je aan om voor de rest van je leven gezond en puur te eten. Het helpt je om ongezonde patronen te doorbreken en een eerste stap te zetten naar een nieuwe gezonde leefstijl.

De voordelen van LipoLip®:

 • Het LipoLip®-programma biedt ondersteuning bij het wegwerken van je opgeslagen voorraden vet zodat het je lichaam kan helpen om weer een vetverbrandingsmachine worden.
 • Vooral de verbranding van buikvet wordt gestimuleerd.
 • Het helpt je om je hormonen weer in balans te brengen.
 • Tegelijk wordt je lichaam ondersteund in het kwijtraken van afvalstoffen.
 • Het helpt bij het verminderen en verdwijnen van je hongergevoel.

Hoe werkt het?

Het LipoLip®-programma is ontwikkeld door Leen Steyaert, complementair gezondheidsbegeleider en orthomoleculaire nutritioniste. Het afslankende voedingsprogramma wordt ondersteund door middel van ampullen. De samenstelling van de ampullen is volledig natuurlijk en bevat stoffen die de vetverbranding ondersteunen.

Het programma bestaat uit een 4 stappendieet, waarvan de eerste twee stappen ondersteund worden met ampullen.

Uiteraard is het niet voldoende om de ampullen en de supplementen in te nemen. Je moet ook je voeding aanpassen. Het afslankende voedingsprogramma is nauwkeurig op punt gesteld en maakt onlosmakelijk deel uit van het programma.

Tijdens de gehele duur van de kuur word je begeleid en ondersteund. Zeker tijdens de eerste dagen van de kuur kan je behoefte hebben aan ondersteuning of met een aantal vragen zitten. Zo werken we samen aan een gezond voedingspatroon dat je ook na de kuur kan blijven volhouden.

Over jouw coach, Leen Pairon

 

Als Trainer Hormoonfactor, orthomoleculair voedingsdeskundige en gediplomeerd Mental Coach begeleid ik dagelijks vrouwen (en mannen) naar een gezonde, energieke levensstijl. Ik zet daarvoor niet enkel mijn kennis over voeding in, maar ga ook op zoek naar jouw motivatie en valkuilen zodat je je voedingspatroon blijvend kan veranderen. Daarnaast deel ik met veel plezier mijn praktische tips uit eigen ervaring.

 

Ik maak deel uit van het multidisciplinair team van medici en therapeuten van groepspraktijk Medihuis in Schoten (Antwerpen).

Dit zeggen andere klanten over de LipoLip kuur:

Al jaren ben ik om de zoveel maanden op dieet, een paar kilo eraf en dubbel zoveel er weer bij. Met de LipoLip kuur verloor ik 6 kilo, nooit gedacht dat me dit ging lukken! Dus bedankt Leen voor het geduld, de begeleiding, de tips en de steun.

Ik wou nog 1 keer 'op dieet' voor ik 40 word, en kijk, het is gelukt. Vanaf nu eet ik alleen nog gezond en lekker! Dus voor iedereen die twijfelt, investeer in je gezondheid en in een nieuwe gezonde levensstijl. Leen helpt je daarbij graag verder !

Elly De Becker

Koken en gezond eten moet je zelf doen, maar dankzij de duidelijke en goede opvolging was Leen viel het veel beter mee dan gedacht!! Al wat kilo's kwijt en vooral lager vetpercentage dus we gaan nog even door! Bedankt ook voor de lekkere recepten!!

Erin Lee Melis

Toen ik eenmaal met de kuur begon was er niets dat me kon tegenhouden om alles precies uit te voeren zoals me 'opgedragen' werd. Zelfs een diner, feestje en korte trip naar het buitenland veranderde niet in een moeilijk moment.

Het moment dat je voelt dat je ruimte krijgt in je kledij en de weegschaal ’s ochtends positief begint te reageren is een enorme stimulans.

Na een week of wat nam het enthousiasme iets af en kwam er een klein dipje, maar na een gesprek met Leen en een verdere uitleg en lichte aanpassing aan het voedingsschema, kon ik er weer met volle moed tegenaan.

Ik ben zeer aangenaam verrast over de vrij makkelijke manier van gewicht verliezen en het behouden van een positief humeur. De hervonden energie en perfecte slaap ’s nachts is hiervoor ook een blijvende motivatie voor geweest.

Olivier

Na lang zoeken naar het juiste dieet ben ik bij Leen op het juiste adres terecht gekomen om mijn extra kilo’s kwijt te raken! Inmiddels ben ik 7 kilo’s lichter en ik voel me als herboren!
Ik voel me dankzij Leen super goed en ik ben ontzettend blij met het behaalde resultaat! Ik heb me in jaren niet zo energiek en goed gevoeld. Ik kan deze methode aan iedereen van harte aanbevelen.

Het is makkelijk en goed in te passen in het dagelijks leven. Ik heb van Leen ook veel over de voeding geleerd dwz wat, wanneer en welke combinaties te eten en veel geweldige adviezen en tips gekregen. Leen heeft me super geholpen met deze nieuwe levensstijl. Dank je Leen!

Barbara Kraszewski

Ik worstel al heel lang met mijn gewicht en kwam de laatste jaren enkel bij. Door de LipoLip kuur ben ik terug op een gewicht waar ik tevreden mee ben. Het dieet zelf is zeer laagdrempelig en gemakkelijk vol te houden, mede dankzij de begeleiding van Leen.

Na de eerste week merkte ik ook dat ik veel meer energie had: ik voelde me beter uitgeslapen en voelde me fitter. Mijn huid verbeterde ook en mijn humeur ging ook met sprongen voorbij.

Ik ben echt enorm blij dat ik dit gevolgd heb, niet enkel omwille van het gewichtsverlies, maar zeker ook omwille van de bijkomende (gezondheids)voordelen!!!

Anouck Vandewalle

 

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Twijfel je wat de geschikte formule is voor jou? Is de LipoLip kuur iets voor jou of heb jij meer aan Hormoonfactor voedingscoaching?

Vraag dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan van 60 minuten (Tarief: 60€).

Een kennismaking kan ook via Skype of Facetime. Vermeld dit dan duidelijk bij je aanvraag.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Wat kan je verwachten?

 • Startpakket met 3x12 ampullen en ondersteunend voedingssupplement.
 • Een uitgebreide handleiding met achtergrondinformatie, tips & tricks en recepten.
 • Een lintmeter die tegelijk je BMI (Body Mass Index) weergeeft.
 • 2x volledige opmeting van gewicht, BMI, vetpercentage en metabolische leeftijd.
 • Professionele begeleiding gedurende de hele kuur (intake, vervolgconsult na 1 week, vervolgconsult na de kuur en evaluatie na de stabilisatiefase).
 • Ondersteuning via e-mail of whatsapp.

Consulten gaan steeds door in groepspraktijk het Medihuis in Schoten.

All-in prijs: 310 €
Ja, ik wil starten!

Veelgestelde vragen

 • q-iconIk heb al verschillende diëten gevolgd zonder blijvend resultaat. Waarom zou dit met de LipoLip kuur anders zijn?

  Bij de LipoLip kuur werken we niet met maaltijdvervangers of shakes maar ga je “echt” eten met verse maaltijden. Op deze manier leg je al tijdens de kuur de basis voor een ander gezonder voedingspatroon dat je ook na de kuur kan volhouden.

  Je wordt gedurende de hele kuur begeleid en we bekijken samen wat jouw valkuilen zijn, zodat je daar ook voor na het dieet een passende oplossing voor kan vinden. De kuur duurt 24 tot 48 dagen, wat lang genoeg is om ongezonde gewoonten te doorbreken en nieuwe gewoonten aan te leren.

 • q-iconHoe gaat de begeleiding in zijn werk?

  Je komt langs voor een intakegesprek waarbij je alle informatie krijgt om de kuur tot een goed einde te brengen. Bij dit eerste intakegesprek doen we ook een meting van je lichaamssamenstelling (gewicht, BMI, vetpercentage). Je krijgt meteen je startpakket mee en kan de dag nadien al starten als je wil.

  Na de eerste week kom je terug langs voor een korte evaluatie en om al je vragen door te nemen. Na de kuur zien we elkaar terug voor een evaluatie en doen we opnieuw een meting van je lichaamssamenstelling.

  Daarna start de stabilisatiefase waarin je lichaam zich kan aanpassen aan je nieuwe gewicht en je een gezond voedingspatroon vindt dat je kan blijven verderzetten. We plannen opnieuw een vervolgconsult na de stabilisatiefase, als het dieet helemaal afgerond is.

  Gedurende de hele kuur kan je altijd bij mij terecht met je vragen via e-mail of whatsapp.

 • q-iconHoe lang duurt de kuur?

  De kuur zelf duurt minimum 24 en maximum 48 dagen. In het startpakket zitten voldoende ampullen voor 36 dagen. Als je langer wenst door te gaan, kan je nog een extra set van 12 ampullen kopen en de kuur verlengen tot 48 dagen.

  Om blijvend resultaat te hebben, moet je minimaal 24 dagen de kuur volgen. Langer dan 48 dagen heeft geen zin.

  Na de kuur volgt de stabilisatiefase die zo’n 4 tot 6 weken duurt.

 • q-iconWaar en wanneer kan ik terecht voor de LipoLip kuur?

  Consultaties gaan door op donderdag (13u-22u) en vrijdagochtend (8u-12u). Je kan terecht in groepspraktijk Medihuis op de Botermelkbaan 2A in Schoten (Antwerpen). Begeleiding via tussentijdse online consulten is ook mogelijk. Neem daarvoor even persoonlijk contact op.

 • q-iconHoe kan ik een afspraak maken?

  Afspraken maken kan online via de digitale agenda van groepspraktijk Medihuis. Je kan ook telefonisch contact opnemen (+32 498 65 39 58) tussen 12u en 13u om een afspraak te maken.

 • q-iconHoe verloopt de betaling?

  Je betaalt de all-in prijs van 310€ bij het intakegesprek (contant of door overschrijving). Hierin is alles inbegrepen: het startpakket, het intakegesprek en 3 vervolgconsulten.

  Wil je nog vaker tussentijds op consult komen? Dan kan dat aan 30€ per keer.