Hormonen Revolutie

Pak in 8 weken je hormonale klachten (bijnieruitputting, insulineresistentie, PMS, PCOS, overgang, ...) aan en verander je leven!

Heeft het woord "hormonen" voor jou een negatieve bijklank gekregen? Heb jij het gevoel dat je hormonen je leven bepalen, en niet op een positieve manier?

Geloof me, het kan anders!

Voeding en leefstijl zijn de sleutels om jouw hormonale klachten (zoals bijnieruitputting, schildklierproblemen, insulineresistentie, menstruatieklachten, PMS, PCOS, overgang, ...) bij de oorzaak aan te pakken.

Als je hormonen in balans zijn, is je leven dat ook. Je voelt je weer fit en energiek en je leeft in flow op het ritme van je hormonen, in plaats van tegen de stroom in te gaan.

Dankzij het Hormonen Revolutie stappenplan kan je je gezondheid weer in eigen handen nemen.

Tijdens dit traject krijg je alle tools in handen, inclusief recepten, oefeningen en handige checklists. Je wordt ook stap voor stap begeleid om alles wat je leert te gaan toepassen in jouw leven op lange termijn.

De Hormonen Revolutie is de enige manier om rechtstreeks door mij begeleid te worden bij je hormonale klachten.

Na de zomer gaan de deuren
voor de Hormonen Revolutie open.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn (en daar bovenop aan mooi aanbod krijgen en een extra bonus)? Schrijf je dan nu al in op de wachtlijst en dan krijg je van mij een berichtje van zodra de deuren weer open gaan.

Opgelet: de plaatsen voor het traject met begeleiding zijn beperkt, dus als je niet op de wachtlijst staat, bestaat de kans dat deze al volzet zijn.

Schrijf je hier in voor de wachtlijst en jij weet als eerste wanneer de deuren weer open gaan.

Je ontvangt enkel mails over de Hormonen Revolutie en kan je op elk moment uitschrijven. Met je inschrijving geef je toestemming aan How about healthy om je gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in het privacybeleid.