Infosessie Hormoonfactor

Over de invloed van leefstijl op je hormonen

Voor wie?

  • Vrouwen met hormonale klachten: zowel cyclusgebonden klachten (pijnlijke menstruatie, PMS, ...) als overgangsklachten, schildklierproblemen, bijnierproblemen, insulineresistentie, ...
  • Vrouwen die moeite hebben om een gezond gewicht te bereiken of te behouden.
  • Vrouwen met te weinig energie en/of verschillende kwaaltjes die op zoek zijn naar een natuurlijke aanpak.
  • Voor vrouwen van alle leeftijden.

Wat mag je verwachten?

Meer energie, minder kwaaltjes en makkelijker een gezond gewicht bereiken? Dat kan met de Hormoonfactor aanpak. Met een goede hormonale balans voel je je beter in je vel, heb je minder last van kwaaltjes en bereik je makkelijker jouw natuurlijke gewicht.

Wil jij leren wat de invloed van je levensstijl (voeding, beweging en stress) is op je hormonen? Heb je al een aantal “diëten” uitgeprobeerd zonder het gewenste resultaat? Voel je je niet lekker in je vel en wil je graag meer energie? Dan is de Hormoonfactor aanpak iets voor jou!

Tijdens deze infosessie krijg je een introductie in de Hormoonfactor aanpak. Ik vertel je mijn persoonlijke verhaal en leg je uit wat de Hormoonfactor aanpak inhoudt. Ik vertel je ook wat de link is tussen je leefstijl (voeding, training en stress) en je hormoonbalans. Na de infosessie is er nog ruimte voor vragen.

Wie is Leen?

Als Trainer Hormoonfactor begeleid ik vrouwen naar een gezonde levensstijl voor een optimale hormoonbalans. Ik besloot zelf jaren geleden mijn levensstijl om te gooien en kwam erachter dat mijn schildklier niet optimaal werkte (hypothyreoïdie). In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, kwam ik er achter dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is.

Ik besloot me verder te verdiepen in gezonde levensstijl en de link met hormonen. Als Trainer Hormoonfactor is het nu mijn missie om deze kennis met jou te delen en jou op weg te helpen naar een energieke levensstijl en gezond gewicht. Je kan bij mij terecht voor gepersonaliseerd advies (en begeleiding) voor een natuurlijke aanpak van hormonale klachten.

Wat deelnemers zeggen over de infosessie

Het is een infosessie waar je energie van krijgt. Fijn om te horen wat er allemaal goed voor je is!

Elke Janssens

Inspirerend en geeft je zin om je eetgewoonten aan te passen.

Anja Van Steen

Praktische info

Wanneer?
Dinsdag, 20 maart 2018
Start om 19u30, einde voorzien rond 21u.
Waar? Medihuis, Botermelkbaan 2A, 2900 Schoten
Prijs? 15€
Indien je na de infosessie een afspraak maakt voor Hormoonfactor voedingsadvies wordt deze 15€ in mindering gebracht bij je eerste afspraak (afspraak te plannen binnen 1 maand na infosessie).
Max. 10 deelnemers

Inschrijven

Annuleringsvoorwaarden:
Je kan kosteloos annuleren tot 14 dagen voor de infosessie. Na deze periode is annulatie niet meer mogelijk. Je kan wel altijd je plaats laten innemen door iemand anders. Breng ons dan even op de hoogte via email.