Opname online workshop Gezond en energierijk ontbijt

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze online workshop krijg je praktische tips over hoe je er met een minimum aan tijd in slaagt om elke dag een gezond ontbijt klaar te maken.

Je leert hoe je een lekker en verzadigend ontbijt kan samenstellen dat je de hele voormiddag energie geeft en bovendien goed is voor je hormoonbalans. Ik bereid verschillende ontbijtjes en vertel meer over de ingrediënten die gebruikt worden.

Na bestelling krijg je meteen toegang tot deze online workshop en kan je die volgen wanneer het jou uitkomt. Je haalt het meeste uit deze workshop als je met het boodschappenlijstje vooraf de ingrediënten in huis haalt zodat je stap voor stap mee aan de slag kan in de keuken.

Je krijgt ook meteen een e-book met alle recepten van de workshop + nog een heleboel andere gezonde gluten-, zuivel- en suikervrije recepten.

Wat komt er aan bod?

  • Hoe bereid je je ontbijt voor?
  • Hoe haal je het maximum uit je tijd in de keuken?
  • Hoe stel je een verzadigend ontbijt samen?
  • Slimme opties voor als je weinig tijd hebt.
  • Demo van 5 makkelijke en lekkere onbijtrecepten.
  • Tips over ingrediëntenkeuze.
  • Alle tips + verschillende ontbijtrecepten in een handig e-book.
  • Je kan stap voor stap meekoken in je eigen keuken.

Wie is Leen?

Als Trainer Hormoonfactor begeleid ik vrouwen naar een gezonde levensstijl voor een optimale hormoonbalans. Ik besloot zelf jaren geleden mijn levensstijl om te gooien en kwam erachter dat mijn schildklier niet optimaal werkte (hypothyreoïdie). In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, ontdekte ik dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is.

Ik besloot me verder te verdiepen in gezonde levensstijl en de link met hormonen. Als Trainer Hormoonfactor is het nu mijn missie om deze kennis met jou te delen en jou op weg te helpen naar een energieke levensstijl en gezond gewicht. Je kan bij mij terecht voor gepersonaliseerd advies (en begeleiding) voor een natuurlijke aanpak van hormonale klachten. Ik begeleid ook mensen met de praktische kant van gezonde voeding via het online programma De Kookcoach, in 4 weken gezond leren kopen en koken.

Wat deelnemers zeggen over de workshops

Geweldig om te doen! Veel praktische adviezen en ideeën + recepten. Leerzaam en heel leuk!

Barbara Kraszewski

Alles wat je moet weten over gezond ontbijten op een toegankelijke en interactieve manier gebracht. Was heel leuk!

Eva Aerts

Goed georganiseerd, leuk mee te volgen en de mogelijkheid om de recepten mee te maken. Toffe, lekkere, gemakkelijke recepten, aangenaam tempo.

Kathleen Pastyn

Praktische info

Na je bestelling krijg je meteen toegang tot het boodschappenlijstje, de online workshop en het e-book "Gezond ontbijt".

Je volgt deze workshop vanuit je eigen keuken wanneer het jou uitkomt.

Opgelet: dit is een opname van de online workshop, dus geen live workshop. 

Bestel nu deze online workshop inclusief e-book voor 62,45€.

Inschrijven