kokos-abrikozensmoothie

Recept: Kokos-abrikozensmoothie

Een lekkere smoothie als ontbijt smaakt mij altijd. Zeker als er heerlijk zomerfruit in verwerkt zit, zoals in deze smoothie met abrikozen. Deze volledig plantaardige smoothie is lekker fris en exotisch. De toevoeging van kokosolie vermindert de invloed van de (fruit)suikers op de bloedsuikerspiegel en zo blijf je langer verzadigd. 

Ingrediënten

 • 1/2 banaan
 • 2 abrikozen
 • 1 theelepel kokosolie
 • 1 eetlepel kokosschaafsel
 • sap van 1 citroen
 • 200ml kokosyoghurt, kokosmelk of plantaardige melk
 • 1 eetlepel moerbeien

Bereiding

Doe alle ingrediënten, behalve de moerbeien, in de blender en meng tot een gladde smoothie. Garneer met de moerbeien en nog wat extra kokosschaafsel.

Wil je graag je levensstijl aanpakken en gezonder gaan eten?

Dan is de Hormoonfactor kickstart het ideale programma om jou op weg te helpen. De Hormoonfactor aanpak houdt steeds rekening met de aspecten voeding, training en stressbeperking. Door deze 3 aspecten aan te pakken verbeter je je levensstijl, bereik je een gezond gewicht en krijg je opnieuw energie. Maak een afspraak voor jouw Hormoonfactor kickstart en krijg een persoonlijk adviesplan (met adviezen op vlak van voeding, training en stressbeperking) op maat om jouw gewicht en gezondheid aan te pakken.

Recept geprobeerd? Laat me dan in de reacties weten wat je ervan vond of deel een foto op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #howabouthealthy.

Delen:

3 reacties

 1. Avatar

  Oh die smoothie ziet er heerlijk uit. Ik heb momenteel geen abrikozen in huis, maar ik ga er één van de komende dagen halen zodat ik deze smoothie toch wel eens kan proberen!

 2. How about healthy

  Laat me maar weten wat je ervan vond. Smakelijk alvast!

Geef een reactie