Het Schildklier boostplan

Leer in 8 weken hoe je van uitgeblust en futloos naar energiek en levenslustig gaat en je gezondheid weer in eigen handen neemt.

Wil jij komaf maken met:

 • Vermoeidheid
 • Aankomen of niet kunnen afvallen
 • Constipatie
 • Depressieve gevoelens
 • Hoofdpijn
 • PMS
 • Laag libido
 • Vocht vasthouden
 • Droog haar en haaruitval
 • Droge huid
 • Lusteloosheid
 • Gewrichtspijnen en spierkrampen
 • Opgeblazen gevoel
 • ...

Allemaal symptomen die erop kunnen wijzen dat je schildklier niet optimaal werkt. Ook als je bloedwaarden goed zijn, kan je nog steeds symptomen hebben van trage schildklier. Het kan dan gaan om een suboptimale werking van je schildklier of een probleem met de omzetting van schildklierhormoon.

Als je kampt met schildklierproblemen, heb je misschien al allerlei dingen geprobeerd om weer beter in je vel te zitten.

 • Je verwachtte dat je door medicatie of supplementen van je klachten af zou komen.
 • Je startte vol goede moed aan een strikt voedingsplan. Het kostte je veel energie, maar je zag geen resultaat.
 • Je ging op zoek naar begeleiding, alleen maar om overal andere adviezen te horen waardoor je niet meer wist wat te doen en dan maar niets deed.
 • Je hoopte stiekem dat het wel vanzelf voorbij zou gaan.
 • Of je berustte erin en dacht dat je je maar neer moest leggen bij die klachten en er “mee moest leren leven”.

Maar wat als...

Er een methode zou zijn om jouw klachten bij de oorzaak aan te pakken? Een plan dat je kan aanpassen aan jouw situatie, mogelijkheden en wensen, waardoor het ook op lange termijn haalbaar is? Je niet meer van het kastje naar de muur gestuurd zou worden, maar zelf de touwtjes in handen hebt van jouw gezondheid?

Zodat je:

 • Na een dag alles geven voor je job en/of gezin niet meer uitgeblust in de zetel ploft, maar nog energie overhoudt om dingen voor jezelf te doen.
 • Opnieuw zin hebt om dingen te ondernemen.
 • Je niet alleen fysiek beter voelt, maar ook mentaal sterker in je schoenen staat.
 • Je je goed in je vel kan voelen en een gezond gewicht bereiken en behouden zonder te moeten “diëten”.
 • Niet meer afhankelijk bent van extern advies.
 • Je je niet hoeft neer te leggen bij al die klachten, maar de kennis en tools hebt om er iets aan te doen.

Het lijkt misschien een droombeeld, maar geloof me, het kan!

Toen ik zelf de diagnose hypothyreoïdie kreeg (traag werkende schildklier), verwachtte ik ook dat alles opgelost zou zijn eens mijn bloedwaarden weer goed waren.

Niets was minder waar. Op papier leek alles “normaal”, maar zo voelde ik me niet. Ik was nog maar net dertig geworden en moest me door de dagen heen slepen.

Daarom ging ik zelf op onderzoek uit naar de link tussen voeding en leefstijl en hormonen.

Door stap voor stap mijn leefstijl aan te pakken, vond ik mijn energie terug en raakte ik verlost van al die vervelende klachten.

En dan te bedenken dat ik op een gegeven moment dacht dat ik (als jonge dertiger) maar moest aanvaarden dat ik altijd moe zou blijven.

Gelukkig gaf ik de moed niet op en vond ik na een lange zoektocht en veel trial en error een aanpak die echt werkte.

Dat kan voor jou ook!

Ook al weet je dat een ander voedingspatroon en andere leefstijl de oplossing zijn, er mee aan de slag gaan kan een echte uitdaging zijn.

Zeker als je al allerlei dingen geprobeerd hebt waarvan je dacht er resultaat mee te behalen.

Ik begrijp dat je dan de moed verloren bent.

Maar het kan anders!

Dit is waarom de meeste mensen er niet in slagen hun leefstijl blijvend aan te passen:

 • Je leest of krijgt algemeen advies, maar hebt geen onderzoek gedaan naar de oorzaak van jouw klachten. Daardoor ga je met de verkeerde dingen aan de slag (en pak je je echte valkuilen niet aan), zie je geen resultaat en geef je op.
 • Je hebt geen achtergrondkennis over hoe je lichaam werkt, dus je neemt advies gewoon voor waar aan zonder te weten wat het effect is op je lichaam. Wanneer het advies geen resultaat heeft, heb je geen tools om bij te sturen.
 • Je hebt niet helder waar je naar toe wilt, wat jouw diepste drijfveer is. Dus van zodra het even wat moeilijker gaat (en die momenten zijn er altijd), gooi je de handdoek in de ring.
 • Je hebt geen inzicht in je eigen valkuilen en patronen, waardoor je onbewust jezelf saboteert en in cirkeltjes blijft draaien.
 • Je bent verleerd om naar je lichaam te luisteren en je gezondheid in eigen handen te nemen. Je legt de verantwoordelijkheid bij anderen (je gezin, omgeving, arts of therapeut) en ben sterk in excuses verzinnen om maar niets te moeten veranderen.
 • Je plan van aanpak was niet realistisch. Je wilde te drastische aanpassingen doen die niet haalbaar waren op lange termijn of die niet te combineren waren met jouw persoonlijke situatie (werk en privé). Zo’n “alles of niets”-aanpak is gedoemd om te mislukken.

En ondertussen stapelt de frustratie zich op.

Want de weinige energie die je nog had, heb je besteed aan pogingen die niets opleverden.

Je begint te denken dat het aan jou ligt, dat je niet genoeg discipline hebt of dat het echt allemaal in je hoofd zit.

Daarom heb je een plan nodig dat je kan aanpassen op jouw maat en dat je ook de tools in handen geeft om je eigen coach te worden.

Introducing: Het Schildklier Boostplan

Het Schildklier Boostplan is een uniek online programma van 8 weken dat je niet alleen de kennis geeft die je nodig hebt om je leefstijl aan te pakken en zo je schildklier te ondersteunen, maar waarin je ook leert hoe je die kennis stap voor stap kan toepassen in jouw leven. Je wordt begeleid om je eigen coach te worden en zo blijvend resultaat te behalen.

Na het volgen van het Schildklier Boostplan:

 • Heb je achtergrondkennis over de schildklier zodat je zelf weet wat goed voor je is en waarom.
 • Heb je inzicht in de achterliggende oorzaken van jouw schildklierklachten, in jouw valkuilen en patronen.
 • Heb je je eigen masterplan gemaakt dat de basis vormt voor jouw nieuwe leefstijl.
 • Heb je een nieuwe manier van eten, bewegen en omgaan met stress ontdekt en de positieve effecten daarvan kunnen ervaren.
 • Heb je een blijvend succesplan zodat je alle touwtjes in handen hebt om je eigen coach te zijn.

Ik wil dat je zelf weer aan het stuur staat van jouw leven en jouw gezondheid.

Maar dat wil niet zeggen dat je er alleen voor staat. Gedurende het hele traject word je door mij persoonlijk begeleid. Er zijn wekelijkse live Q&A calls (via Zoom) waarin je vragen kan stellen over de lessen en kan delen waar je tegenaan loopt en waar je extra hulp bij nodig hebt. Verder kan je dagelijks terecht in onze community om je vooruitgang, inzichten en vragen te delen met mij en de andere boosters.

Het Schildklier Boostplan stap voor stap uitgelegd

Module 1 – Introductie in de schildklierwerking

Zonder zelf uren te moeten studeren om een expert te worden, leer je op een behapbare manier meer over je schildklier en wat er zoal fout kan gaan. Zo hoef je niet klakkeloos advies te volgen, maar krijg je een duidelijk beeld van wat voor jou kan werken.

Na deze module heb je inzicht in de oorzaken van jouw klachten en wat de grootste valkuilen zijn waar je mee aan de slag kan.

Module 2 – Motivatie & Masterplan

Ook al krijg je stap voor stap begeleiding bij het aanpassen van je leefstijl, uiteindelijk zal je het wel zelf moeten doen. Je motivatie helder krijgen en een sterke positieve mindset ontwikkelen is een belangrijke basis om resultaten te boeken. Enkel dan zal je erin slagen je leefstijl blijvend te veranderen.

Aan het einde van deze module heb je je motivatie helder en heb je je eigen masterplan gemaakt om jezelf stap voor stap te coachen om actie te ondernemen.

Module 3 – Boost je schildklier met voeding

Een no nonsense overzicht van welke voeding je lichaam nodig heeft voor een goede schildklierwerking en welke voeding je schildklier net helemaal uit balans brengt. Niet alleen wat je eet, maar ook hoe vaak en wanneer je eet komt aan bod. Je leert ook hoe je belangrijke systemen zoals je darmen en je lever optimaal kan ondersteunen.

Je krijgt in deze module een duidelijk Schildklier Boost Voedingsplan, inclusief receptenboek, weekmenu’s en handige checklists om mee aan de slag te gaan.

Module 4 – Voeding voor de schildklier: van weten naar doen

We vertalen de theorie over voeding meteen naar de praktijk en je krijgt handige tips & tricks van hoe je anders en gezonder kan eten op een haalbare manier zonder al je energie te verliezen in de keuken. We kijken ook naar emotionele eetpatronen die je pogingen om anders te gaan eten kunnen saboteren.

Na deze module kan je goede keuzes maken in de supermarkt, op een efficiënte manier gezond eten en je patronen van emotie-eten doorbreken.

Module 5 – Verminder stress, boost je schildklier

De factor stress mag zeker niet over het hoofd gezien worden bij schildklierproblemen. Bij chronische ziekten en auto-immuunziekten speelt bijna altijd een psychische factor mee. Je leert wat de effecten zijn van stress op de schildklier en hoe je je stressniveau kan verminderen.

Aan het einde van deze module weet je hoe het met je stressniveau gesteld is, hoe je je energiebalans kan herstellen en hoe je een “anti-stress toolbox” kan integreren in je leven.

Module 6 – Meer bewegen & efficiënter trainen

Goed nieuws: voor een goede schildklierwerking hoef je niet per se meer te gaan trainen, maar wel efficiënter bewegen en trainen. Je leert wat de hormonale effecten zijn van beweging en trainen en hoe je hier zelf je voordeel uit kan halen.

Na deze module heb je je persoonlijke beweeg- en trainingsplan opgesteld waar je mee aan de slag gaat.

Module 7 – De totale schildklierleefstijl

Nu de basis (voeding, beweging en stress) aangepakt zijn, kunnen we extra methodes toevoegen om de schildklierwerking te verbeteren. Je leert wat de voordelen zijn van intermittent fasting en koudetherapie en hoe je dit zelf kan gaan toepassen. Daarnaast krijg je ook een handig overzicht van hormoonverstorende stoffen en toxines die je schildklierwerking verstoren en hoe je die kan vermijden.

Module 8 – Succes op lange termijn

De reis die je 8 weken geleden gestart bent, is nu niet "klaar". Ook de komende weken en maanden zal je nog stappen gaan zetten. En dan ga je het zelf doen. Dan ben je niet meer afhankelijk van advies, maar sta je stevig in je schoenen om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Daarom is deze laatste module gericht op lange termijn succes.

Je leert meer over balans houden in je leefstijl, over alarmsignalen bij jezelf herkennen en succesgewoontes implementeren.

Na deze module heb je jouw blijvend succesplan klaar om ook na deze 8 weken de touwtjes in handen te houden.

Hoe verloopt het Schildklier Boostplan?

Het Schildklier Boostplan start op maandag 1 februari 2021. Je krijgt toegang tot een online leerplatform waarop je elke week een nieuwe module vindt. Elke module wordt ondersteund met videolessen en werkboeken. In de werkboeken ga je aan de slag met wat je leert tijdens de videolessen en ga je oefeningen maken en actiepunten definiëren. Want zonder actie, geen resultaat.

Daarnaast bevatten de modules ook handige checklists, cheatsheets en templates die je gaan helpen om het Schildklier Boostplan te integreren in jouw dagelijkse leven.

Elke week is er ook een live Q&A call (via Zoom) waaraan je kan deelnemen. De calls zijn afwisselend overdag en 's avonds zodat iedereen regelmatig kan deelnemen. Tijdens die calls kan je al je vragen stellen, delen waar je tegenaan loopt en waar je nog extra hulp bij nodig hebt. Elke call wordt ook opgenomen zodat je niets mist als je er een keer niet bij kan zijn.

6 weken na afloop van het traject is er nog een online terugkomsessie.

Twijfel je nog?

Waar wacht je nog op? Heb je nu geen tijd, geen geld, of is het niet het juiste moment?

Er is altijd een reden om geen actie te ondernemen.

Maar als je een ander resultaat wil, zal je ook een andere weg moeten bewandelen.

Yes, ik ben er klaar voor!

Jouw investering voor het Schildklier Boostplan bedraagt 595€ (inclusief BTW). Voor die prijs krijg je 8 weken lang begeleiding inclusief een volledige online cursus met checklists, werkboeken, receptenboek en weekmenu’s.

Je kan er ook voor kiezen om te betalen in 2 termijnen van 315€. De eerste termijn betaal je bij inschrijving en de tweede termijn betaal je na 4 weken.

Extra bonus geldig tot vrijdag 22/01 om 20u:
Opname van de online kookworkshop "Gezond en energierijk ontbijt" waarin je leert met een minimum aan tijd elke dag een gezond ontbijt klaar te maken, inclusief alle recepten in een e-book (totale waarde van deze bonus is 62,45€). Je krijgt binnen de 24u na je inschrijving op het Schildklier Boostplan toegang tot deze bonus en kan de workshop volgen wanneer het jou uitkomt.

Opgelet: de deuren van het Schildklier Boostplan sluiten op maandag 25/01 om 20u. Daarna kan je niet meer inschrijven. 

Ik schrijf me in!
Ik betaal in termijnen

Het Schildklier Boostplan is een bewezen stap-voor-stap methode gebaseerd op:

 • mijn kennis als Hormoonfactor coach, Mental coach en Orthomoleculair voedingsdeskundige
 • mijn jarenlange ervaring met het coachen van meer dan 200 vrouwen op vlak van voeding en leefstijl
 • mijn eigen ervaring als schildklierpatiënte (hypothyreoïdie)

Al deze kennis heb ik gebundeld en gefilterd, zodat jij de info krijgt die je nodig hebt en waar je meteen mee aan de slag kan. Inclusief handige checklists en oefeningen.

Wat krijg je in Schildklier Boostplan?

 • 8 lesmodules waarin je alles leert van schildklierwerking over mindset tot voeding, training, stressreductie en nog veel meer
 • 27 lesvideo’s
 • 18 PDFs met werkboeken, checklists en cheatsheets
 • Een volledig receptenboek voor ontbijt, lunch en diner
 • 2 uitgewerkte weekmenu’s
 • Een jaar lang toegang

Bonussen

Schildklier Boostplan community
Toegang tot een besloten Facebook groep waar je ervaringen kan uitwisselen met andere boosters, elkaar kan motiveren en vragen kan stellen. Ik beantwoord ook persoonlijk jouw vragen in deze Facebook groep.

Live online Q&A sessies
8 live online Q&A sessies (via Zoom) waarin je je vragen kan stellen over de cursus, delen waar je tegenaan loopt en waar je nog hulp bij kan gebruiken. De sessies zijn afwisselend overdag en ’s avonds zodat iedereen even vaak de kans krijgt aan te sluiten. Er wordt ook een opname gemaakt voor als je er niet live bij kan zijn.

Er is ook nog een online terugkomsessie voorzien 6 weken na het einde van het traject. Zo houden we de vinger aan de pols en evalueren we hoe het je verder gelukt is als je eigen coach.

Het Schildklier Boostplan is ideaal voor jou als:

 • Je de verantwoordelijkheid wil opnemen en je gezondheid niet meer uit handen wil geven, maar bereid bent zelf aan de slag te gaan.
 • Je al allerlei dingen geprobeerd hebt zonder resultaat en een aangepaste aanpak wil die voor jou werkt.
 • Je al inzicht hebt in bepaalde valkuilen, maar het je niet lukt om die op eigen houtje aan te pakken en wel een “stok achter de deur” kan gebruiken om in actie te komen.
 • Je het beu bent om je klachten te aanvaarden of te horen "dat je er maar mee moet leren leven” en je klachten bij de oorzaak wil aanpakken.

Het Schildklier Boostplan is niet voor jou als je op zoek bent naar een quick fix en niet bereid bent zelf je verantwoordelijkheid te nemen en aan de slag te gaan.

We zoomen in het Schildklier Boostplan vooral in op de schildklierwerking, maar deze brede leefstijlaanpak heeft ook een positief effect op andere hormonale klachten en disbalansen, je spijsvertering en je algemene welzijn.

Klaar om je energie en levenslust weer terug te vinden?

Schrijf je dan nu in!

We starten op maandag 1 februari 2021. 

Jouw investering voor het Schildklier Boostplan bedraagt 595€ (inclusief BTW). Voor die prijs krijg je 8 weken lang begeleiding inclusief een volledige online cursus met checklists, werkboeken, receptenboek en weekmenu’s.

Je kan er ook voor kiezen om te betalen in 2 termijnen van 315€. De eerste termijn betaal je bij inschrijving en de tweede termijn betaal je na 4 weken.

Extra bonus geldig tot vrijdag 22/01 om 20u:
Opname van de online kookworkshop "Gezond en energierijk ontbijt" waarin je leert met een minimum aan tijd elke dag een gezond ontbijt klaar te maken, inclusief alle recepten in een e-book (totale waarde van deze bonus is 62,45€). Je krijgt binnen de 24u na je inschrijving op het Schildklier Boostplan toegang tot deze bonus en kan de workshop volgen wanneer het jou uitkomt. 

Opgelet: de deuren van het Schildklier Boostplan sluiten op maandag 25/01 om 20u. Daarna kan je niet meer inschrijven. 

Ik schrijf me in!
Ik betaal in termijnen

Wat anderen zeggen over mijn begeleiding

Het volgen van het Schildklier Boostplan gaf niet alleen veel meer energie, maar ook inzichten in voeding, hormonenbalans, beweging, stress en rust en fijne contacten met de andere deelneemsters.

De Q&A sessies vond ik heel waardevol. Zo doe je het 'werk' dieper, krijg je nòg meer inzichten en hou je langer vol! Voor mij is het Schildklier Boostplan een heel volledig programma. Leen is professioneel en zet zich toch ook op gelijk niveau van de deelnemers. Ik vind dat heel aangenaam!

Leen, dank je wel voor het ontwikkelen van deze modules! Het heeft me echt op pad geholpen. Ik had dat duwtje in de rug nodig, iemand die me bij de hand nam.

Ingrid

Ik had zelf al veel gelezen over de schildklier en wilde echt een aanpak op maat en met feedback.

Dankzij het Schildklier Boostplan kreeg ik inzicht in mijn eigen patronen. Nu ben ik lerende in het bewaken van 'mijn balans'. Het Schildklier Boostplan gaf mij duidelijke handvatten op vlak van leefstijl die ik kan toepassen om de werking van mijn schildklier te optimaliseren.

De wekelijkse Q&A sessies zijn echt een pluspunt, zo heb je de mogelijkheid om rechtstreeks contact te leggen met Leen. Het is zo fijn om een kundig persoon te hebben die je van alles rondom de schildklier kunt vragen.

Esther

Ik heb geleerd om wat meer los te laten. Weten dat ik dankzij jouw ondersteuning met eten op het goede spoor zit maakt dat makkelijker. Bedankt voor de fijne begeleiding. Prettig, zo’n evenwicht van praktische en theoretische/onderbouwde info en een aangename persoon. Het gaf me een goed gevoel en vertrouwen in het traject.

Ivon

Mijn bloeduitslagen zijn nu zodanig dat ik niet meer naar de internist hoef te gaan en verder opgevolgd kan worden door de huisarts. Ben zo ongelooflijk blij vooral omdat ik me zo goed voel en zoveel meer energie heb. Mijn nieuwe voedingspatroon heeft hier zeker aan bijgedragen. Heel hartelijk dank daarvoor!

Anke

Ik voel zoveel verschil door mijn leefstijl aan te passen. Ik ben rustiger geworden en zit veel beter in mijn vel. Ook mijn spijsvertering is beter en ik heb geen last meer van opgeblazen gevoel. Ik neem ook meer beweging: dansen, wandelen en pilates. Waar ik tevoren bijna mijn bed niet uit geraakte, heb ik nu opnieuw zin om dingen te doen. Ik kon zelfs stoppen met mijn medicatie.

Anja

Een traject dat ik zelf had willen volgen

Als een traject zoals het Schildklier Boostplan op mijn pad was gekomen toen ik mijn diagnose kreeg (of liefst zelfs nog eerder), zou me dat veel tranen en zorgen bespaard hebben.

Nu heb ik een hele zoektocht moeten afleggen en moeilijke momenten gehad, voor ik er achter kwam op welke manier ik -ondanks mijn schildklierprobleem- toch vol energie en met “goesting” in het leven kon staan.

Allerlei dingen heb ik geprobeerd en dat heeft me veel tijd en geld gekost.

Om uiteindelijk vooral te beseffen dat ik al die tijd niet had durven kijken naar mijn patronen en valkuilen waar ik echt mee aan de slag moest.

In mijn geval was dat vooral flexibeler omgaan met stress en werken aan mijn perfectionismepatroon en mijn drang om te pleasen.

Ook al sta ik nu stevig in mijn schoenen, toch betrap ik mezelf er soms op dat ik weer in oude valkuilen trap. Maar nu heb ik het inzicht en de tools om daar naar te kijken en mezelf weer in de goede richting te loodsen, met mildheid.

Veelgestelde vragen

 • q-iconHoe lang duurt het Schildklier Boostplan?

  Van zodra je inschrijft (dat kan vanaf dinsdag 19/01), krijg je al toegang tot de besloten Facebook groep en de welkomstmodule op het online platform. Vanaf maandag 1 februari 2021 gaan we officieel van start en krijg je toegang tot de eerste module. Daarna zal er wekelijks een nieuwe module beschikbaar zijn op het online platform. Het programma loopt over 8 weken tot maandag 29 maart 2021. Die dag houden we een online afsluitfeestje.

  Om ook na die 8 weken de vinger aan de pols te houden en te evalueren hoe het je verder gelukt is als je eigen coach, is er nog een online terugkomsessie voorzien op 6 mei 2021.

 • q-iconHoeveel tijd moet ik investeren in het Schildklier Boostplan?

  Het bekijken van de lesvideo’s kost per module niet meer dan 1u. Sommige modules zijn iets korter, andere bevatten meer lesvideo’s en vragen iets meer van je tijd. Daarnaast krijg je nog werkboeken met oefeningen om te maken zodat je ook echt aan de slag wordt gezet.

  Elke week is er ook een live Q&A sessie voorzien die ongeveer 1 uur duurt. Je bent niet verplicht aan de live Q&A sessie deel te nemen.

  Je beslist helemaal zelf hoeveel tijd je er elke week in wil investeren en of je het ritme van de cursus volgt. Je houdt een jaar toegang tot de cursus dus je kan er ook langer over doen dan 8 weken. Maar het beste resultaat zal je hebben, als je er echt tijd voor vrijmaakt en zoveel mogelijk gebruik maakt van de begeleiding die in het traject van 8 weken voorzien is.

  Geen probleem dus als je een keer vakantie hebt binnen die 8 weken, dat kan je makkelijk achteraf nog inhalen.

 • q-iconHoe lang heb ik toegang tot het Schildklier Boostplan?

  Je hebt een jaar toegang tot het online platform. Je kan zelfs alle content (video’s, werkboeken, cheatsheets en checklists) downloaden en op je eigen computer bewaren en dan heb je er blijvend toegang toe.

 • q-iconIk heb nu geen tijd. Kan ik mij nu inschrijven en het Schildklier Boostplan later volgen?

  Ja, dat kan. Maar de vraag is: heb je geen tijd of geen energie? Wat als je door het veranderen van je voeding en leefstijl weer meer energie hebt. Zou je daar wel tijd voor willen maken?

  Je houdt een jaar toegang tot de cursus, maar eerlijk gezegd: als je er nu geen prioriteit van kan maken, is de kans klein dat je dat binnen een paar maanden wel doet.

 • q-iconWat als ik er niet live bij kan zijn voor de Q&A sessies?

  De momenten voor de Q&A sessies liggen nu al vast, dus probeer ze zoveel mogelijk in te plannen in je agenda. Om het voor iedereen mogelijk te maken regelmatig te volgen, geef ik de sessies afwisselend overdag en ’s avonds. Als je niet live aanwezig kan zijn, kan je wel vooraf je vragen indienen en dan behandel ik ze tijdens de sessie. Alle Q&A’s worden opgenomen en de opname wordt achteraf gedeeld, dus je kan altijd alles nog rustig terugkijken.

 • q-iconWanneer gaan de Q&A sessies door?

  De Q&A sessies zijn gepland op:
  donderdag 4/02 om 20u
  woensdag 10/02 om 10u
  donderdag 18/02 om 20u
  woensdag 24/02 om 10u
  donderdag 04/03 om 20u
  woensdag 10/03 om 10u
  donderdag 25/03 om 20u

  Op maandag 29/03 om 20u is er nog een afsluitfeestje en op donderdag 06/05 om 20u nog een terugkomsessie.

 • q-iconHoe gaat het Schildklier Boostplan technisch in zijn werk?

  Je krijgt toegang tot een online leerplatform dat je kan gebruiken op elke computer of tablet. Daarnaast kan je aansluiten bij een besloten Facebook groep waar je je vragen kan stellen. De wekelijkse live Q&A sessies gaan door via Zoom. Zoom werkt op elke computer, laptop of smartphone. Daar krijg je elke week een persoonlijke link voor en nadien krijg je ook toegang tot de opname.

 • q-iconIs een online traject niet onpersoonlijk?

  Integendeel, ik ben als coach zelfs meer beschikbaar voor jou dan wanneer je individueel bij iemand in begeleiding zou gaan. Bij een persoonlijk traject zit er vaak een week of enkele weken tijd tussen verschillende afspraken in, waarin er soms weinig tot geen opvolging is. Nu kan je dagelijks in de Facebook pagina terecht met je vragen en ben ik als coach heel toegankelijk. Er zijn ook wekelijkse live Q&A calls waarin je je vragen kan stellen, kan delen waar je tegenaan loopt en waar je nog extra tips rond kan gebruiken. De deelnemers aan de vorige editie vonden de Q&A calls een echte meerwaarde omdat ze zo wat ze leerden in de cursus echt konden integreren in hun dagelijkse leven.

 • q-iconMoet ik in een online traject alles zelf doen?

  Ik deel al mijn kennis en tips met je en ben beschikbaar voor vragen. Ik ga je stap voor stap begeleiden, maar uiteindelijk zal je natuurlijk zelf aanpassingen moeten gaan doen in je voeding en leefstijl. Dat kan niemand voor jou doen.

  Ik wil je ook zelfredzaam maken en je leren hoe je je eigen coach kan worden zodat je na deze 8 weken de touwtjes in handen hebt om het zelf verder te doen en je niet meer afhankelijk bent van extern advies.

 • q-iconWelke resultaten kan ik verwachten?

  Schildklierproblemen zijn vaak al langere tijd aanwezig. Verwacht daarom ook niet dat op 8 weken tijd je klachten helemaal opgelost zijn. Laat ons realistisch blijven.

  Wat je wel kan verwachten is dat je inzicht krijgt in de oorzaak van je klachten, je valkuilen en patronen. Op basis daarvan weet je waar je het meeste te winnen hebt en met welke actiepunten je eerst aan de slag kan gaan. Zo ga je op enkele weken tijd al positieve resultaten kunnen ervaren op vlak van bijvoorbeeld energie, spijsvertering, slaap en humeur.
  Wat bij jou precies de resultaten gaan zijn, hangt af van de onderliggende oorzaak, jouw motivatie en jouw vermogen om in actie te komen.

 • q-iconIk heb al zoveel geprobeerd. Gaat het Schildklier Boostplan voor mij wel helpen?

  Wat heb je te verliezen? Hoe voel je je op dit moment? Wat als daar weer verbetering in zou komen? Wat heb je dan te winnen?

  Misschien ben je al van het kastje naar de muur gestuurd en had je het gevoel dat je nergens echt gehoord werd. Daarom is het belangrijk dat je zelf inzichten krijgt zodat je het zelf in handen kan nemen en je eigen coach worden.

  Ik wil hierbij nog eens benadrukken dat het Schildklier Boostplan geen vast programma is dat iedereen op dezelfde manier moet volgen. “One size fits all” bestaat niet wat gezondheid betreft.

  Je gaat in dit traject onderzoeken wat jouw oorzaken en valkuilen zijn en op basis daarvan een aangepast plan maken. Ik verwacht van jou dat je eerlijk bent naar jezelf, de verantwoordelijkheid opneemt en de dingen eruit pikt waar jij echt iets aan gaat hebben. Dat je dit ook regelmatig evalueert en bijstuurt tot je bereikt hebt wat jouw gewenste situatie is.

 • q-iconIs het Schildklier Boostplan ook geschikt als ik medicatie neem?

  Het Schildklier Boostplan is geen vervanging voor medische begeleiding. Laat jezelf zeker opvolgen door je arts en bespreek medicatie altijd met hem/haar.

  Met het Schildklier Boostplan ga je je patronen en leefstijl aanpakken om zo je schildklier optimaal te ondersteunen, tot de oorzaak van jouw klachten te gaan en het daar aan te pakken. Dit kan je perfect doen ook als je medicatie neemt. Het is zelfs een mooie aanvulling om ook zelf te werken aan je gezondheid.

 • q-iconKan ik het Schildklier Boostplan combineren met mijn gezinsleven?

  Het is net de bedoeling om een leefstijl te vinden die voor jou op lange termijn haalbaar is, dus zonder dat je daar extreme dingen voor moet doen of alles voor moet laten. Als je zelf je voeding aanpast, kan het soms moeilijk zijn om je gezin daar meteen in mee te nemen. Ook dit kan je stap voor stap aanpakken en van zodra je er voor jezelf wat meer routine in gevonden hebt, daarna ook je gezin er mee in betrekken.

  Als je door het Schildklier Boostplan weer beter in je vel zit en meer energie hebt, zal je gezin daar ook mee van genieten.

 • q-iconKomt er nog een volgende editie van het Schildklier Boostplan?

  De deuren van het Schildklier Boostplan zijn open van dinsdag 19/01 tot en met maandag 25/01 om 20u. Daarna worden alle inschrijvingen afgesloten. Ik weet op dit moment nog niet of er een nieuwe editie zal komen en wanneer.

 • q-iconWat is de kostprijs voor het Schildklier Boostplan?

  Jouw investering bedraagt 595€ (inclusief BTW) of 2x 315€ (inclusief BTW) als je er voor kiest om te betalen in 2 termijnen. De eerste termijn betaal je bij inschrijving en de tweede termijn betaal je na 4 weken.

  Voor die prijs krijg je 8 weken lang begeleiding inclusief een volledige online cursus met checklists, werkboeken, receptenboek en weekmenu’s. Bedenk eens wat je door je klachten al hebt uitgegeven aan artsen, therapeuten, supplementen, misschien uitval op het werk, … Dat loopt al snel op, niet?

 • q-iconKan ik een factuur krijgen voor dit traject?

  Als je bij de bestelling jouw gegevens en BTW-nummer opgeeft, krijg je automatisch een factuur toegestuurd die je kan gebruiken voor je boekhouding. Indien je er voor kiest om te betalen in 2 termijnen, krijg je bij de betaling van de eerste termijn meteen al een factuur voor het volledige bedrag.

 • q-iconHoe krijg ik toegang tot de bonussen?

  Als er een bonus geldig was op het moment van jouw inschrijving, dan krijg je daar ook toegang toe van zodra het programma start. Sommige bonussen zal je automatisch kunnen terugvinden op het online leerplatform en anders krijg je ze via e-mail bezorgd in de week van 1 februari 2021.

 • q-iconWat als ik ook andere hormonale klachten heb?

  We zoomen in het Schildklier Boostplan vooral in op de schildklier, maar de brede leefstijlaanpak van deze methode heeft ook positieve effecten op andere hormonale klachten, je spijsvertering en je algemene welzijn.

 • q-iconHet lukt me niet om in te schrijven of online te betalen. Waar kan ik terecht met vragen?

  Bij technische problemen, stuur me een mailtje op leen@howabouthealthy.be en dan help ik je snel verder.