Terug fit, energiek en goed in je vel met de Hormoonfactor!

Wist je dat je hormonen een belangrijke rol spelen in je gezondheid, energieniveau en je gewicht? En dat je daar met een gezonde levensstijl veel invloed op hebt?

Herken jij het volgende?

 • Ik voel me vaak futloos.
 • Ik heb geen energie meer voor de dingen die ik leuk vind.
 • Ik wil graag wat meer bewegen, maar lijk er niet toe te komen.
 • Ik ben niet tevreden met mijn gewicht.
 • Elke maandag wil ik gezonder gaan leven, maar dinsdag verval ik weer in mijn oude gewoontes.
 • Ik heb al verschillende diëten geprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat.
 • Ik weet veel over gezonde voeding, maar het lukt me niet het toe te passen.
 • Mijn hormonen zijn uit balans en dat uit zich in een verschillende klachten.
 • Ik heb last van een aantal kwaaltjes.

Ook ik voelde me jaren geleden zoals jij je nu voelt. Ik nam mijn levensstijl stap voor stap onder handen en voelde me opnieuw goed in mijn vel. Als bonus kreeg ik er een fitter en slanker lichaam bovenop.

In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, kwam ik er achter dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is. Met een goede hormonale balans voel je je beter in je vel, heb je minder last van kwaaltjes en bereik je makkelijker jouw natuurlijke gewicht. Ik besloot me verder te verdiepen in gezonde levensstijl en de link met hormonen. Ik heb er jaren over gedaan om uit te zoeken hoe ik mezelf optimaal kon ondersteunen met gezonde voeding. Als Trainer Hormoonfactor is het nu mijn missie om deze kennis met jou te delen en jou op weg te helpen naar een energieke levensstijl en gezond gewicht.

Met de Hormoonfactor aanpak ervaar je meer energie, minder kwaaltjes en bereik je makkelijker je gezonde gewicht. De Hormoonfactor is geen dieet, maar een blijvende verandering van levensstijl.

Naast Trainer Hormoonfactor ben ik ook orthomoleculair voedingsdeskundige en gediplomeerd Mental Coach. Weten wat je wil veranderen is één ding, maar het toepassen en oude gedragspatronen loslaten, is vaak moeilijk. Als coach begeleid ik je graag in dat proces.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je opnieuw energie had om de dingen te doen die je graag wil doen?
 • Je gewicht kon verliezen zonder op dieet te gaan of jezelf uit te hongeren?
 • Je weer zonder schuldgevoel kon genieten van eten en leren hoe je jezelf op een gezonde manier kan voeden?
 • Je van je omgeving complimentjes krijgt over hoe goed je er uit ziet?
 • Je verlost bent van allerlei ongemakken (zoals opgeblazen gevoel, energiedips, constipatie, …)?
 • Je hormonen weer in balans zijn en je immuunsysteem rustiger wordt?

Ik ben niet meer beschikbaar voor individuele coaching. 

Maar ik heb wel leuk nieuws: Binnenkort kan je instappen in mijn nieuwe online cursus voor vrouwen met (symtomen van) trage schildklier. In deze cursus word je stap voor stap begeleid om je leefstijl aan te pakken om je schildklier op een natuurlijke manier in balans te brengen. Deze cursus zal een combinatie zijn van online modules die je op eigen tempo kan verwerken en live coaching sessies. 

Je krijgt alle tools om je gezondheid in eigen handen te nemen zodat je weer energie hebt voor de dingen die je leuk vindt, mentaal en fysiek fit bent en een gezond gewicht kan behouden.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de wachtlijst en dan hoor jij als eerste wanneer de inschrijvingen open gaan. Plaatsen zullen beperkt zijn!

 

Dit zeggen andere klanten over het Hormoonfactor voedingsadvies:

Leen is een ervaren en deskundige voedingscoach met een brede, holistische aanpak. Naast het aanpakken van je voedingspatroon, zoekt ze mee naar meer beweging, rust en ontspanning. Ze luistert naar je vraag en geeft advies.

Het is verrijkend om op die manier je hormonenhuishouding weer op punt te stellen... Iets waar de klassieke geneeskunde geen antwoord op kon bieden. Dank je Leen!!

Katrien

Als schildklierpatiënt heel blij met de tips die ik heb meegekregen om aan de hand van voeding mezelf beter te voelen!

Sara

Leen hielp me in de begeleiding op verschillende manieren inzicht te bieden in mijn eet- en leefpatroon en hoe deze mijn gezondheid beïnvloeden. Ik leerde zo meer controle te krijgen over mijn lichaam en merkte zelf verschillende gezondheidsvoordelen (mooiere huid, gewichtsafname, regelmatige cyclus). Ik heb het gevoel dat ik nu weet wat ik moet doen en wat ik best achterwege laat.

Ik ben ervan overtuigd dat de methode van de Hormoonfactor werkt, de mate waarin het je succes oplevert ligt dan ook in mijn eigen handen. Ik ben heel tevreden!

Caroline

Dankzij jouw ondersteuning weet ik dat ik op het goede spoor zit qua voeding en dat maakt het makkelijker om het los te laten. Bedankt voor de fijne begeleiding. Prettig, zo'n evenwicht van praktische en theoretische, onderbouwde info en een aangenaam persoon.

Ivon

Zeer tevreden over mijn begeleiding bij Leen. Duidelijke uitleg over wat ik wel en beter niet zou eten en lekkere en voldoende verzadigende recepten. Ik had het nooit geloofd maar ben 5kg afgevallen zonder honger lijden en voel mij pakken energieker en gezonder. Een aanrader dus.

Anja