Diensten voor bedrijven

Workshops

Een werknemer die zich fit en energiek voelt, presteert ook beter op de werkvloer. Een gezonde levensstijl met aandacht voor pure, onbewerkte voeding, de juiste manier van bewegen en het beperken van stress is de basis voor een goede gezondheid. De Hormoonfactor aanpak is erop gericht hormonen in balans te brengen voor meer energie, een gezond gewicht en minder kwaaltjes.

Tijdens een interactieve workshop zet ik uw werknemers graag op weg naar een gezonde levensstijl en leren zij wat de link is tussen voeding, beweging, stress en hormonen en hoe ze zelf hun levensstijl kunnen verbeteren. Ze krijgen praktische tips & recepten mee naar huis om mee aan de slag te gaan.

Ook kookworkshops met als thema gezonde voeding behoren tot de mogelijkheden. Contacteer mij voor meer informatie en een prijsaanvraag.

Schrijven in opdracht

Ik hou van schrijven en in het bijzonder als het gaat over mijn passies gezonde voeding en sport. Graag zet ik mijn kennis en creativiteit voor jou aan het werk en schrijf ik content op maat rond één van deze onderwerpen. Contacteer mij voor de mogelijkheden.

Neem contact op