Online workshop Gezond en energierijk ontbijt

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze interactieve online workshop krijg je praktische tips over hoe je er met een minimum aan tijd in slaagt om elke dag een gezond ontbijt klaar te maken.

Je leert hoe je een lekker en verzadigend ontbijt kan samenstellen dat je de hele voormiddag energie geeft en bovendien goed is voor je hormoonbalans.

Daarna gaan we aan de slag in de keuken. Ik bereid verschillende ontbijtjes en vertel meer over de ingrediënten die gebruikt worden.

Je krijgt vooraf een boodschappenlijstje zodat je alle ingrediënten in huis kan halen. Zo kan je samen met mij gezonde ontbijtjes bereiden in jouw eigen keuken. Uiteraard kan je ook live je vragen stellen.

Je kan de workshop ook volgen zonder live mee te koken of je kan de workshop op een later moment volgen want je krijgt na afloop een opname toegestuurd.

Na afloop krijg je de tips en verschillende ontbijtrecepten in een handig e-book. Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.

Wat komt er aan bod?

  • Hoe bereid je je ontbijt voor?
  • Hoe haal je het maximum uit je tijd in de keuken?
  • Hoe stel je een verzadigend ontbijt samen?
  • Slimme opties voor als je weinig tijd hebt.
  • Demo van 5 makkelijke en lekkere onbijtrecepten.
  • Tips over ingrediëntenkeuze.
  • Alle tips + verschillende ontbijtrecepten in een handig e-book.
  • Je kan live meekoken in je eigen keuken.
  • Live mogelijkheid om vragen te stellen.

Wie is Leen?

Als Trainer Hormoonfactor begeleid ik vrouwen naar een gezonde levensstijl voor een optimale hormoonbalans. Ik besloot zelf jaren geleden mijn levensstijl om te gooien en kwam erachter dat mijn schildklier niet optimaal werkte (hypothyreoïdie). In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, ontdekte ik dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is.

Ik besloot me verder te verdiepen in gezonde levensstijl en de link met hormonen. Als Trainer Hormoonfactor is het nu mijn missie om deze kennis met jou te delen en jou op weg te helpen naar een energieke levensstijl en gezond gewicht. Je kan bij mij terecht voor gepersonaliseerd advies (en begeleiding) voor een natuurlijke aanpak van hormonale klachten. Ik begeleid ook mensen met de praktische kant van gezonde voeding via het online programma De Kookcoach, in 4 weken gezond leren kopen en koken.

Wat deelnemers zeggen over de workshops

Geweldig om te doen! Veel praktische adviezen en ideeën + recepten. Leerzaam en heel leuk!

Barbara Kraszewski

Alles wat je moet weten over gezond ontbijten op een toegankelijke en interactieve manier gebracht. Was heel leuk!

Eva Aerts

Goed georganiseerd, leuk live meevolgen en de mogelijkheid om de recepten mee te maken. Toffe, lekkere, gemakkelijke recepten, aangenaam tempo.

Kathleen Pastyn

Praktische info

Nog geen nieuwe datum voor een live workshop gepland.

Momenteel kan je wel voor slechts 29€ de opname van de online kookworkshop Gezond ontbijt bestellen, inclusief e-book met verschillende gluten-, lactose- en suikervrije ontbijtrecepten (totale waarde = 62,45€). 

Na je bestelling krijg je meteen toegang tot het boodschappenlijstje en de online workshop. De online workshop kan je dan volgen wanneer het jou uitkomt en stap voor stap mee met mij aan de slag gaan in de keuken.