Workshop Gezond en energierijk ontbijt

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze interactieve workshop krijg je praktische tips over hoe je er met een minimum aan tijd in slaagt om elke dag een gezond ontbijt klaar te maken.

Je leert hoe je een lekker en verzadigend ontbijt kan samenstellen dat je de hele voormiddag energie geeft en bovendien goed is voor je hormoonbalans.

Daarna gaan we aan de slag in de keuken. Ik bereid, met jouw hulp, verschillende ontbijtjes en vertel meer over de ingrediënten die gebruikt worden.

Na afloop kan je proeven en krijg je de tips en verschillende ontbijtrecepten mee naar huis en ook nog een leuke verrassing. Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.

Wat komt er aan bod?

  • Hoe bereid je je ontbijt voor?
  • Hoe haal je het maximum uit je tijd in de keuken?
  • Hoe stel je een verzadigend ontbijt samen?
  • Slimme opties voor als je weinig tijd hebt.
  • Demo van 5 makkelijke en lekkere onbijtrecepten.
  • Tips over ingrediëntenkeuze.
  • Alle tips + verschillende ontbijtrecepten krijg je mee naar huis.

Wie is Leen?

Als Trainer Hormoonfactor begeleid ik vrouwen naar een gezonde levensstijl voor een optimale hormoonbalans. Ik besloot zelf jaren geleden mijn levensstijl om te gooien en kwam erachter dat mijn schildklier niet optimaal werkte (hypothyreoïdie). In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, ontdekte ik dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is.

Ik besloot me verder te verdiepen in gezonde levensstijl en de link met hormonen. Als Trainer Hormoonfactor is het nu mijn missie om deze kennis met jou te delen en jou op weg te helpen naar een energieke levensstijl en gezond gewicht. Je kan bij mij terecht voor gepersonaliseerd advies (en begeleiding) voor een natuurlijke aanpak van hormonale klachten. Ik begeleid ook mensen met de praktische kant van gezonde voeding via het online programma De Kookcoach, in 4 weken gezond leren kopen en koken.

Wat deelnemers zeggen over de workshops

Een leuke workshop met hands-on ervaring. Hier zal je niet enkel een paar nieuwe dingen leren kennen maar ze ook proeven, wat zeker een meerwaarde is.

Maarten Aerts

Geweldig om te doen! Veel praktische adviezen en ideeën + recepten. Leerzaam en heel leuk!

Barbara Kraszewski

Alles wat je moet weten over gezond ontbijten op een toegankelijke en interactieve manier gebracht. Was heel leuk!

Eva Aerts

Interessante info, nuttige tips en lekkere recepten.

Anne Bellemans