Workshop Gezond en energierijk ontbijt

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze interactieve workshop krijg je praktische tips over hoe je er met een minimum aan tijd in slaagt om elke dag een gezond ontbijt klaar te maken.

Je leert hoe je een lekker en verzadigend ontbijt kan samenstellen dat je de hele voormiddag energie geeft en bovendien goed is voor je hormoonbalans.

Daarna gaan we aan de slag in de keuken. Ik bereid, met jouw hulp, verschillende ontbijtjes en vertel meer over de ingrediënten die gebruikt worden.

Na afloop kan je proeven en krijg je de tips en verschillende ontbijtrecepten mee naar huis en ook nog een leuke verrassing. Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.

Wat komt er aan bod?

  • Hoe bereid je je ontbijt voor?
  • Hoe haal je het maximum uit je tijd in de keuken?
  • Hoe stel je een verzadigend ontbijt samen?
  • Slimme opties voor als je weinig tijd hebt.
  • Demo van 5 makkelijke en lekkere onbijtrecepten.
  • Tips over ingrediëntenkeuze.
  • Alle tips + verschillende ontbijtrecepten krijg je mee naar huis.

Wie is Leen?

Als Trainer Hormoonfactor begeleid ik vrouwen naar een gezonde levensstijl voor een optimale hormoonbalans. Ik besloot zelf jaren geleden mijn levensstijl om te gooien en kwam erachter dat mijn schildklier niet optimaal werkte (hypothyreoïdie). In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, ontdekte ik dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is.

Ik besloot me verder te verdiepen in gezonde levensstijl en de link met hormonen. Als Trainer Hormoonfactor is het nu mijn missie om deze kennis met jou te delen en jou op weg te helpen naar een energieke levensstijl en gezond gewicht. Je kan bij mij terecht voor gepersonaliseerd advies (en begeleiding) voor een natuurlijke aanpak van hormonale klachten. Ik begeleid ook mensen met de praktische kant van gezonde voeding via het online programma De Kookcoach, in 4 weken gezond leren kopen en koken.

Wat deelnemers zeggen over de workshops

Een aangename, leerrijke en lekkere workshop voor iedereen die graag gezonde maaltijden klaarmaakt.

Karin Brughmans

Een workshop boordevol tips. De tijd vliegt voorbij.

Christel Lauwerysen

Workshop om inspiratie op te doen en te beseffen dat het niet altijd ingewikkeld of vergezocht hoeft te zijn.

Annelies Surkijn

Praktische tips, haalbaar en veel verschillende ingrediënten die aan bod komen. Interactieve workshop waarbij de deelnemers betrokken worden en individuele inbreng kunnen hebben. Een aanrader!

Veerle Offermans

Lekkere, praktische en gezonde receptjes maken en proeven. Nodigt uit om zelf thuis aan de slag te gaan.

Evi Rokers

Nieuwe ingrediënten en bereidingswijzen leren kennen. Heel nuttige achtergrondinformatie. Leen, jij hebt veel kennis en kan deze super overbrengen.

Bianca Goossens

Praktische info

Wanneer?
Zaterdag, 12/10 van 10u tot 12u
Waar? Medihuis, Botermelkbaan 2A, 2900 Schoten
Prijs? 50€ (40€ voor Hormoonfactor of LipoLip klanten) inclusief recepten en leuke verrassing

Inschrijven doe je door een e-mail te sturen via het contactformulier met vermelding van "inschrijving workshop gezond ontbijt 12/10" + je naam en telefoonnummer. Door inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.