Workshop Gezonde lunch to go

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze interactieve workshop krijg je praktische tips over hoe je er met een minimum aan tijd in slaagt om elke dag een gezonde lunch voor te bereiden die je makkelijk kan meenemen als je uit werken gaat.

Je leert hoe je een lekkere en verzadigende lunch kan samenstellen die bovendien goed is voor je hormoonbalans. Ik leg je uit hoe je je lunch vers kan houden en laat je zien welke bewaardozen en lunchboxen duurzaam en veilig zijn (zonder hormoonverstorende stoffen).

We gaan ook aan de slag in de keuken. Ik bereid verschillende lunches en vertel meer over de ingrediënten die gebruikt worden. Je gaat ook zelf aan de slag en maakt een lunchgerecht dat je nadien mee naar huis kan nemen.

Na afloop kan je proeven en krijg je de tips en verschillende lunchrecepten mee naar huis en een handige bewaarpot met je eigen bereide lunch. Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.

Wat komt er aan bod?

  • Hoe doe je aan maaltijdplanning?
  • Hoe haal je het maximum uit je tijd in de keuken?
  • Hoe stel je een verzadigende maaltijd samen?
  • Slimme opties voor als je weinig tijd hebt.
  • Duurzame en veilige bewaardozen zonder hormoonverstorende stoffen.
  • Demo van 3 makkelijke en lekkere lunchrecepten.
  • Tips over ingrediëntenkeuze.
  • Alle tips + verschillende lunchrecepten krijg je mee naar huis.
  • Je bereidt zelf een gezonde lunch om mee te nemen.

Wie is Leen?

Als Trainer Hormoonfactor begeleid ik vrouwen naar een gezonde levensstijl voor een optimale hormoonbalans. Ik besloot zelf jaren geleden mijn levensstijl om te gooien en kwam erachter dat mijn schildklier niet optimaal werkte (hypothyreoïdie). In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, ontdekte ik dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is.

Ik besloot me verder te verdiepen in gezonde levensstijl en de link met hormonen. Als Trainer Hormoonfactor is het nu mijn missie om deze kennis met jou te delen en jou op weg te helpen naar een energieke levensstijl en gezond gewicht. Je kan bij mij terecht voor gepersonaliseerd advies (en begeleiding) voor een natuurlijke aanpak van hormonale klachten. Ik begeleid ook mensen met de praktische kant van gezonde voeding via het online programma De Kookcoach, in 4 weken gezond leren kopen en koken.

Wat deelnemers zeggen over de workshops

Een aangename, leerrijke en lekkere workshop voor iedereen die graag gezonde maaltijden klaarmaakt.

Karin Brughmans

Een workshop boordevol tips. De tijd vliegt voorbij.

Christel Lauwerysen

Workshop om inspiratie op te doen en te beseffen dat het niet altijd ingewikkeld of vergezocht hoeft te zijn.

Annelies Surkijn

Praktische tips, haalbaar en veel verschillende ingrediënten die aan bod komen. Interactieve workshop waarbij de deelnemers betrokken worden en individuele inbreng kunnen hebben. Een aanrader!

Veerle Offermans

Lekkere, praktische en gezonde receptjes maken en proeven. Nodigt uit om zelf thuis aan de slag te gaan.

Evi Rokers

Nieuwe ingrediënten en bereidingswijzen leren kennen. Heel nuttige achtergrondinformatie. Leen, jij hebt veel kennis en kan deze super overbrengen.

Bianca Goossens