Online workshop Gezonde lunch to go

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze interactieve online workshop krijg je praktische tips over hoe je er met een minimum aan tijd in slaagt om elke dag een gezonde lunch voor te bereiden die je makkelijk kan meenemen als je uit werken gaat.

Je leert hoe je een lekkere en verzadigende lunch kan samenstellen die bovendien goed is voor je hormoonbalans. Ik leg je uit hoe je je lunch vers kan houden en laat je zien welke bewaardozen en lunchboxen duurzaam en veilig zijn (zonder hormoonverstorende stoffen).

We gaan ook aan de slag in de keuken. Ik bereid verschillende lunches en vertel meer over de ingrediënten die gebruikt worden.

Je krijgt vooraf een boodschappenlijstje zodat je alle ingrediënten in huis kan halen. Zo kan je samen met mij gezonde lunches bereiden in jouw eigen keuken. Uiteraard kan je ook live je vragen stellen.

Je kan de workshop ook volgen zonder live mee te koken of je kan de workshop op een later moment volgen want je krijgt na afloop een opname toegestuurd.

Na afloop krijg je de tips en verschillende lunchrecepten in een handige receptenbundel. Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.

Wat komt er aan bod?

  • Hoe doe je aan maaltijdplanning?
  • Hoe haal je het maximum uit je tijd in de keuken?
  • Hoe stel je een verzadigende maaltijd samen?
  • Slimme opties voor als je weinig tijd hebt.
  • Duurzame en veilige bewaardozen zonder hormoonverstorende stoffen.
  • Demo van 3 makkelijke en lekkere lunchrecepten (inclusief gezond beleg).
  • Tips over ingrediëntenkeuze.
  • Alle tips + verschillende lunchrecepten in een handige receptenbundel.
  • Je kan live meekoken in je eigen keuken.
  • Live mogelijkheid om vragen te stellen.

Wie is Leen?

Als Trainer Hormoonfactor begeleid ik vrouwen naar een gezonde levensstijl voor een optimale hormoonbalans. Ik besloot zelf jaren geleden mijn levensstijl om te gooien en kwam erachter dat mijn schildklier niet optimaal werkte (hypothyreoïdie). In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, ontdekte ik dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is.

Ik besloot me verder te verdiepen in gezonde levensstijl en de link met hormonen. Als Trainer Hormoonfactor is het nu mijn missie om deze kennis met jou te delen en jou op weg te helpen naar een energieke levensstijl en gezond gewicht. Je kan bij mij terecht voor gepersonaliseerd advies (en begeleiding) voor een natuurlijke aanpak van hormonale klachten. Ik begeleid ook mensen met de praktische kant van gezonde voeding via het online programma De Kookcoach, in 4 weken gezond leren kopen en koken.

Wat deelnemers zeggen over de workshops

Het is een hele eenvoudige, leerzame en gezonde workshop waarin je veel nieuwe ideeën opdoet en nieuwe producten uitprobeert. Vooraf alles aangeschaft, nu live meegekookt. Dat maakt de workshop ook gelijk praktisch. Met alle vragen kan je bij Leen terecht en je krijgt super snel reactie! Ik heb echt weer inspiratie om lekker te gaan lunchen met veel afwisseling!

Martijnie Verschoor

Leuke, simpele en lekkere lunches voor onderweg die supergezond zijn!

Lindsay Groenen

De workshop is heel duidelijk en aangenaam. Een aanrader voor iedereen die met zijn/haar gezondheid aan de slag wil en omwille van een druk leven dit praktisch wil aanpakken. Ook de website, de filosofie die Leen heeft, is heel verrijkend.

Katrin Van Laer

Praktische info

Momenteel is er nog geen nieuwe datum gepland.