Workshop Gezondigen

Wat mag je verwachten?

Een gezonde levensstijl aanhouden betekent niet dat je jezelf alles hoeft te ontzeggen. Door de 80/20-regel te hanteren, waarbij je 80% van de tijd eet volgens de Hormoonfactor richtlijnen en 20% van de tijd mag zondigen, hou je deze levensstijl makkelijk vol. Binnen die 20% kan je dan ook nog kiezen voor gezonde alternatieven voor suikerrijke tussendoortjes en desserts. In de Hormoonfactor noemen we dit “gezondigen”.

Tijdens deze interactieve workshop krijg gaan we lekkere en gezonde tussendoortjes en zoetigheden klaarmaken.

Ik bereid, met jouw hulp, verschillende recepten en vertel meer over de ingrediënten die gebruikt worden.

Na afloop kan je proeven en krijg je de tips en verschillende "gezondig"-recepten mee naar huis en ook nog een leuke verrassing. Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.

Wat komt er aan bod?

  • Wat zijn goede vervangers voor suiker?
  • Hoe passen deze tussendoortjes of zoetigheden binnen een gezonde leefstijl?
  • Demo van 4 makkelijke en lekkere "gezondig"-recepten.
  • Tips over ingrediëntenkeuze.
  • Alle tips + verschillende recepten krijg je mee naar huis.

Wie is Leen?

Als Trainer Hormoonfactor begeleid ik vrouwen naar een gezonde levensstijl voor een optimale hormoonbalans. Ik besloot zelf jaren geleden mijn levensstijl om te gooien en kwam erachter dat mijn schildklier niet optimaal werkte (hypothyreoïdie). In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, ontdekte ik dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is.

Ik besloot me verder te verdiepen in gezonde levensstijl en de link met hormonen. Als Trainer Hormoonfactor is het nu mijn missie om deze kennis met jou te delen en jou op weg te helpen naar een energieke levensstijl en gezond gewicht. Je kan bij mij terecht voor gepersonaliseerd advies (en begeleiding) voor een natuurlijke aanpak van hormonale klachten. Ik begeleid ook mensen met de praktische kant van gezonde voeding via het online programma De Kookcoach, in 4 weken gezond leren kopen en koken.

Wat deelnemers zeggen over de workshops

Eenvoudig, to the point met veel tips en tricks voor de fulltime werkende mens.

Julie Vandewalle

Heel leerrijk, gezellige sfeer en lekker eten.

Eva Aerts

Top workshop met vele praktische voorbeelden.

Linda Sleeuwaert

Zeer laagdrempelig, gemakkelijk en aangenaam om de recepten te maken.

Anouck Vandewalle

Gezondigen is zeer goed en zeker aan te raden voor de snoepers onder ons. Ik ben zelf ook een grote snoeper en moeilijke eter maar deze gerechtjes waren allemaal zeer lekker.

Nadjesda Verbanck