Online workshop Mealprepping

 • Heb jij geen tijd om een gezond ontbijt of gezonde lunch klaar te maken?
 • Grijp jij door tijdsgebrek naar kant-en-klare lunches of ga je snel een belegd broodje afhalen?
 • Wil je gezond en lekker eten zonder daarvoor uren in de keuken te staan?

Dan is mealprepping (maaltijden voorbereiden) iets voor jou!

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze interactieve online workshop krijg je praktische tips over hoe je er met een minimum aan tijd in slaagt om elke dag gezonde maaltijden voor te bereiden.

Je leert hoe je maaltijden en snacks kan mealpreppen en lekker vers kan houden.

We gaan ook aan de slag in de keuken. Ik bereid ontbijtjes, lunches en snacks en vertel meer over de ingrediënten die gebruikt worden.

Je krijgt vooraf een boodschappenlijstje zodat je alle ingrediënten in huis kan halen. Zo kan je samen met mij meekoken vanuit jouw eigen keuken. Uiteraard kan je ook live je vragen stellen.

Resultaat van deze workshop is dat je meteen ontbijtjes, lunches en snacks voorbereid hebt voor de komende werkweek.

Je kan de workshop ook volgen zonder live mee te koken of je kan de workshop op een later moment volgen want je krijgt na afloop een opname toegestuurd.

Na afloop krijg je de tips en verschillende recepten in een handige receptenbundel. Alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij en goed voor je hormonen.

Wat komt er aan bod?

 • Hoe begin je stap voor stap met mealprepping?
 • Op welke manieren kan je aan mealprepping doen?
 • Hoe haal je het maximum uit je tijd in de keuken?
 • Hoe kan je vooraf voorbereide maaltijden of snacks lekker vers houden?
 • Demo van makkelijke en lekkere recepten voor ontbijt, lunch en snacks.
 • Tips over ingrediëntenkeuze.
 • Alle tips + verschillende recepten in een handige receptenbundel.
 • Je kan live meekoken in je eigen keuken.
 • Live mogelijkheid om vragen te stellen.

Wie is jouw Kookcoach?

Als Hormoonfactor coach begeleid ik vrouwen naar een gezonde levensstijl voor een optimale hormoonbalans. Ik gooide zelf jaren geleden mijn levensstijl om toen ik erachter kwam dat mijn schildklier niet optimaal werkte (hypothyreoïdie). In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, ontdekte ik dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is.

Ik besloot me verder te verdiepen in gezonde levensstijl en de link met hormonen. Als Hormoonfactor coach is het nu mijn missie om deze kennis met jou te delen en jou op weg te helpen naar een energieke levensstijl en gezond gewicht. Je kan bij mij terecht voor online coaching bij hormonale klachten. Ik begeleid ook mensen met de praktische kant van gezonde voeding via het online programma De Kookcoach, in 4 weken gezond leren kopen en koken.

Wat deelnemers zeggen over de workshops

Het is een hele eenvoudige, leerzame en gezonde workshop waarin je veel nieuwe ideeën opdoet en nieuwe producten uitprobeert. Vooraf alles aangeschaft, nu live meegekookt. Dat maakt de workshop ook gelijk praktisch. Met alle vragen kan je bij Leen terecht en je krijgt super snel reactie! Ik heb echt weer inspiratie om lekker te gaan lunchen met veel afwisseling!

Martijnie Verschoor

Leuke, simpele en lekkere recepten die supergezond zijn!

Lindsay Groenen

De workshop is heel duidelijk en aangenaam. Een aanrader voor iedereen die met zijn/haar gezondheid aan de slag wil en omwille van een druk leven dit praktisch wil aanpakken. Ook de website, de filosofie die Leen heeft, is heel verrijkend.

Katrin Van Laer

Praktische info

Wanneer?
Zaterdag 20/11 van 10u tot 12u

Inschrijven voor deze workshop is niet meer mogelijk.