Workshop "Minder stress, meer energie"

Ervaar je te veel stress? Voel je je futloos? Heb je moeite om te ontspannen? Wil jij een dag voor jezelf in teken van jezelf? Wil je even er tussenuit en alleen maar dingen doen die goed voor je zijn? Kom dan een dag mee genieten van de rust en ontspanning op een prachtige locatie.

Door Leen van How about healthy en Coach Marjolein

Door middel van verschillende inspiratiesessies reiken we jou nuttige tips aan om te ontstressen en jezelf weer rustiger en energieker te voelen.

We starten met een introductiesessie over de invloed van stress op je hormonen en hoe je met een gezonde leefstijl je stressniveau kan verlagen. Daarna splitsen we in twee groepen en zullen we werken met een doorschuifsysteem voor de inspiratiesessies. Op die manier is er ruimte en aandacht voor iedereen.

Leen legt uit wat gezonde voeding voor jou kan betekenen in tijden van stress en brengt dat daarna in de praktijk met een kookdemonstratie. We gaan in de keuken aan de slag met herstellende ingrediënten en maken er lekkere en gezonde anti-stressgerechten mee.

Marjolein geeft je tips & tricks om je energieker en rustiger te voelen. Ze leert je hoe je met kleine aanpassingen in je levensstijl je stressniveau kan verlagen. Inclusief korte meditatie- en ademhalingsoefeningen die je even doen stilstaan. Aan de hand van schrijfoefeningen komen we te weten wat energievreters en –gevers zijn. Met deze tips kan je thuis ook aan de slag

We voorzien een gezonde vegetarische lunch en tussendoortjes.

Voor wie?

 • Vrouwen die herstellend zijn van een burn-out of die al eens een burn-out doorgemaakt hebben en tips zoeken om niet te hervallen.
 • Mama’s die er altijd zijn voor hun gezin en willen leren hoe ze hun batterijen weer kunnen opladen.
 • Vrouwen die het gevoel hebben slechts één (of enkele) stap(pen) verwijderd te zijn van een burn-out en dit willen voorkomen.
 • Hoogsensitieve vrouwen die willen leren hoe ze hun behoefte aan rust en ademruimte invulling kunnen geven.
 • Vrouwen in of na de overgang die overgangsklachten willen verminderen door stress te verlagen.
 • Voor alle vrouwen die te veel stress ervaren...

Ont-stressen en ont-moeten op een prachtige locatie

Wat mag je verwachten?

 • 2 gepassioneerde experten delen praktische tips en tricks uit eigen ervaring.
 • De kookdemo en groepssessie gaan door in kleine groepjes zodat er ruimte is voor een individuele aanpak.
 • Een prachtige locatie en omgeving om even helemaal tot rust te komen.
 • Een lekkere vegetarische lunch, gezonde tussendoortjes en de hele dag door water en thee.
 • Een groep van gelijkgestemde dames om te ontmoeten en ervaringen mee uit te wisselen.
 • Recepten van de gerechten die we maken tijdens de kookdemonstratie.
 • Een mooie goodiebag met allerlei kadootjes in het kader van ontstressen en genieten.

Wie zijn wij?

Als Trainer Hormoonfactor weet Leen als geen ander wat de invloed is van stress op je hormonen en hoe je je stressniveau kan verlagen met de juiste voeding.

Zij begeleidt vrouwen naar een gezonde levensstijl met voedingsadvies. Je kan bij haar terecht voor gepersonaliseerd advies (en begeleiding) voor een natuurlijke aanpak van hormonale klachten.

Vanuit haar eigen ervaring en de scholing van Dr. Luc Swinnen, vertelt Coach Marjolein welke effecten stress kan hebben op je lichaam en je brein.

Marjolein heeft 7 jaar ervaring in de HR wereld en na 6 jaar gewerkt te hebben in de luchtvaart, is zij sinds 2017 een gecertificeerd Coach. Haar focus ligt op alles wat met ont-stressen en ont-moeten te maken heeft. Meer over haar vind je op www.coachmarjolein.com.

Wat deelnemers zeggen over de workshop

Gun jezelf een dagje om aan jezelf te denken, te genieten van elke sessie en tips mee te nemen voor thuis. Een fijne locatie voor een leuke workshop gegeven door fijne vrouwen!

Joyce Neuhard

In 1 dag krijg je inzicht in wat stress met je lijf en geest doet en krijg je hele nuttige tips om je stress aan te pakken. Dit alles op een hele warme, professionele en luchtige manier!

Laura Moeneclaey

Een workshop rond food, mind & body. Een vernieuwende maar helende combinatie. Genieten van begin tot einde.

Veerle Schoofs

Waar gaat de workshop door?

De workshop gaat door in een prachtige gerenoveerde boerderij midden tussen de velden, Farm of Inspiration. Tijd doorbrengen in de natuur heeft een heilzaam effect op je stresslevel en je geluksgevoel. Daarom kozen we voor deze locatie waar je helemaal tot rust kan komen en kan genieten van de groene omgeving en natuurgeluiden.

Praktische info

Momenteel is er nog geen nieuwe datum gepland voor deze workshop. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe data.

Inschrijven nieuwsbrief