Workshops

Workshop Gezond ontbijt (online)

Een interactieve workshop die je kan volgen vanuit je eigen keuken. Je krijgt praktische tips voor een energieke start van de dag. Je leert hoe je een lekker en verzadigend ontbijt kan samenstellen dat je de hele voormiddag energie geeft en bovendien goed is voor je hormoonbalans.

Meer informatie

Workshop Gezonde lunch to go (online)

Een interactieve workshop die je kan volgen vanuit je eigen keuken. Met tips en tricks om met een minimum aan tijd een gezonde lunch voor te bereiden om mee te nemen. We bereiden samen 3 makkelijke en gezonde lunchrecepten en je krijgt na afloop alle tips en recepten.

Meer informatie

Infosessie Hormoonfactor

Een infosessie over de invloed van leefstijl (voeding, training en stress) op je hormonen. Ik vertel je mijn persoonlijke verhaal en je krijgt een introductie in de Hormoonfactor aanpak.

Meer informatie

Workshop Gezondigen

Een gezonde levensstijl aanhouden betekent niet dat je jezelf alles hoeft te ontzeggen. Tijdens deze interactieve workshop krijg gaan we lekkere en gezonde tussendoortjes en zoetigheden klaarmaken.

Meer informatie

Over How about healthy

Hoi, mijn naam is Leen Pairon en als Trainer Hormoonfactor inspireer en begeleid ik dames naar een gezonde, energieke levensstijl. Ik ben mama van een dochter van 5 jaar, echtgenote, ondernemer, een actieve dame en heb een passie voor gezonde voeding.

Ik was niet altijd zo gepassioneerd door sport en gezonde voeding. Omdat ik me niet goed in mijn vel voelde, besloot ik mijn gewoontes te veranderen. In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, kwam ik er achter dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is.

Lees meer...

Gratis e-book

Gratis recepten en tips in je mailbox. Schrijf je hier in: