Online kookworkshops

Online workshop Gezond ontbijt

Een online workshop die je kan volgen vanuit je eigen keuken. Je krijgt praktische tips voor een energieke start van de dag. Je leert hoe je een lekker en verzadigend ontbijt kan samenstellen dat je de hele voormiddag energie geeft en bovendien goed is voor je hormoonbalans.

Meer informatie

Online workshop Gezonde lunch

Een online workshop die je kan volgen vanuit je eigen keuken. Met tips en tricks om met een minimum aan tijd een gezonde lunch voor te bereiden om mee te nemen. We bereiden 3 makkelijke en gezonde lunchrecepten (inclusief verschillende soorten beleg) en je krijgt alle tips en recepten erbij.

Meer informatie

Online workshop Mealprepping

Tijdens deze online workshop krijg je praktische tips over hoe je er met een minimum aan tijd in slaagt om elke dag gezonde maaltijden voor te bereiden. Je leert hoe je maaltijden en snacks kan mealpreppen en lekker vers kan houden. Ik bereid ontbijtjes, lunches en snacks en vertel meer over de ingrediënten die gebruikt worden.

Meer informatie

Over How about healthy

Hoi, mijn naam is Leen Pairon en als Trainer Hormoonfactor inspireer en begeleid ik vrouwen naar een gezonde, energieke levensstijl. Ik ben mama van een dochter van 6 jaar, echtgenote, ondernemer, hou van sportieve uitdagingen en heb een passie voor gezonde voeding.

Ik was niet altijd zo gepassioneerd door sport en gezonde voeding. Omdat ik me niet goed in mijn vel voelde, besloot ik mijn gewoontes te veranderen. In mijn zoektocht naar wat goed voor me was, kwam ik er achter dat een optimale hormoonbalans de cruciale factor is.

Lees meer...

Gratis e-book

Gratis recepten en tips in je mailbox. Schrijf je hier in: